Suojaa yritystä etävalvonnan ja -palveluiden avulla

Monet yritykset, suuret ja pienet, miettivät tällä hetkellä jatkuvuusprosessejaan ja sitä, sulkeako yrityksen ovet lyhytaikaisesti vai mahdollisesti pidemmäksikin aikaa. STANLEY Security haluaa auttaa yrityksiä suojaamaan toimitilojaan etävalvonnan ja -palveluiden avulla, jotta he voivat olla varmoja siitä, että tilat ja omaisuus ovat täysin turvattuja.

Etävalvontapalvelut tarjoavat kustannustehokkaan tavan valvoa ja käyttää yrityksen turvallisuusjärjestelmiä etäyhteyksien kautta. Esimerkiksi etäkuvavalvontapalvelun avulla voidaan tarkastaa hälytystapahtumia. Mikäli hälytys aktivoituu, turvapalvelukeskuksen ammattilaisemme käsittelevät hälytykset, arvioivat tilanteen ja vahvistavat, onko tunkeutumisyritys tapahtunut. Näillä toimilla vähennetään väärien hälytysten määrää ja vastataan paremmin vartioiden tai viranomaisten hälyttämistarpeeseen.

 

Etäkuvavalvonta

Etäkuvavalvonta on turvallinen ja kustannustehokas palvelu, joka suojaa toimitiloja ympäri vuorokauden. Etäyhteyksien avulla turvapalvelukeskuksen ammattilaiset suorittavat ennalta sovittuja valvonta- ja palvelutehtäviä yrityksesi kameravalvontajärjestelmää hyödyntäen.

Hälytysvalvonta

Jatkuva valvonta ja palvelu sekä oikein mitoitetut toimenpiteet hälytystilanteissa tekevät yrityksen turvalisuusjärjestelmästä toimivan ja turvallisen kokonaisuuden. Turvapalvelukeskus huolehtii turvallisuusjärjestelmien antamien hälytysten käsittelystä, vartijoiden ja viranomaisten hälyttämisestä, tapahtumien kirjaamisista raportoitaviksi ja ilmoituksista sovituille tahoille.

Kattava palveluvalikoima

STANLEY Security pystyy tarjoaamaan erittäin laadukkaan turvajärjestelmäratkaisun yhdistettynä laitteiden huoltoon ja ylläpitoon, ohjelmistotukeen sekä pääkäyttöpalveluihin, jotka räätälöidään vastaamaan yrityksen liiketoimintatarpeita - ei vain nykyisiä, vaan myös tulevaisuuden tarpeita. Kaikki palvelut ovat saatavilla helposti ja nopeasti myös etäpalveluina sekä asiakkaan toimitiloissa toteutettuna.