Hallitse täydellisesti yrityksesi turvallisuutta

Älykkäät turvallisuusratkaisut ovat välttämättömiä pienyritysten toiminnalle nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Tarvitset etäyhteyden - olitpa sitten liiketiloissa tai et - päivittäisiin turvajärjestelmän toimintoihin. STANLEY Interactive -ratkaisussa älykäs turvallisuus tarkoittaa helppoa ja täydellistä hallintaa sekä luotettavaa ja ammattimaista valvontaa.

Toisin kuin vanhat turvajärjestelmät, jotka toimivat vasta kun jotain tapahtuu, älykäs turvallisuus suojaa henkilöstöä ja tiloja ympäri vuorokauden. Anturit ja hälytystiedot informoivat tärkeistä tai epäilyttävistä toimista sekä ilmoittavat mikäli hälytys unohdetaan kytkeä päälle. Hälytykset ja lukot voidaan myös ajastaa automaattisesti päälle sulkemisajan jälkeen.

 

Kaikki yhdessä portaalissa

STANLEY Interactive -järjestelmään kuuluu asiakasportaali, jonka avulla voit hallita yritystäsi tehokkaammin. Tämä älykäs turvallisuusratkaisu helpottaa toimintojen hallitsemista. Samalla se suojaa yritystä ja säästää aikaa ja rahaa. Portaalissa voit yhdistää saumattomasti yrityksesi valot, lukot, kamerat ja muun turvallisuuden helposti hallitavaan automaatioon.

STANLEY Interactive -asiakasportaalissa:

 • Hallitset lukitusjärjestelmiä etäyhteydellä
 • Hallinnoit työntekijöiden käyttöoikeuksia
 • Saat video- ja äänihälytyksiä
 • Saat tiedon tunkeilijoista ja murronyrityksistä
 • Saat tiedon laitteiden kriittisestä toiminnasta
 • Kytket hälytysjärjestelmän päälle/pois
 • Voit avata/sulkea ovia

 


Tunnista ja estä luvattomat tunkeutumishälytykset

Turvajärjestelmä on yksinkertaisin ja älykkäin turvallisuusratkaisu, joka auttaa estämään murtautumisyritykset. Videovalvonnan avulla voidaan visuaalisesti vahvistaa murtautuminen, näin  siihen on tarvittaessa mahdollista reagoida nopeammin sekä minimoida väärät hälytykset.

Videovalvonnan avulla:

 • Tiedät milloin murto on havaittu
 • Vahvistat murtautumisen videolla
 • Tiedät, milloin videovalvonta on keskeytetty eikä kuvamateriaalia enää tallenneta
 • Tarkkailet sisääntuloa tai säädät järjestelmäasetuksia käytännössä mistä tahansa

 

Kamerat voidaan strategisesti sijoittaa sisälle ja ulos riskialttiiden alueiden seuraamiseen. Materiaalia tallennetaan ympäri vuorokauden, ja sitä voi katsoa helposti etäyhteydellä milloin tahansa mistä tahansa puhelimella tai tabletilla. Seuranta on käytännössä vaivatonta, ja kyky reagoida välittömästi todennetulla materiaalilla voi olla korvaamatonta pienyrityksen omistajalle.

24/7 tallennus pilveen

Yrityksen koosta, sijainnista tai toimialasta riippumatta, murtautuminen voi olla taloudellisesti tuhoisaa yritykselle.  Kamerallinen turvajärjestelmä on paras tapa suojata tiloja varkauksilta. Videovalvonnan ja kameroiden liiketunnistimien avulla näet mitä toimitiloissa ja sen ympäristössä tapahtuu kun et itse ole paikan päällä. 24/7 pilvitallennusvaihtoehdot poistavat lisätallennuslaitteiden tarpeen ja mahdollistavat live- ja videotallenteiden käytön. Lisäksi on mahdollisuus 24/7 videostreamin tallentamiseen.


Lue lisää STANLEY Interactive -turvallisuusratkaisusta.

 

OTA YHTEYTTÄ

Sähköposti: sme_finland@sbdinc.com
Puh: +358 20 4705