Varmista, että luvattomilla henkilöillä ei ole pääsyä tiloihinne.


Tervetuloa turvallisuuskalenteriin. Tänään suosittelemme tarkistamaan kulunvalvonnasta, kenellä on oikeudet kulkea tiloissanne.

Kulunvalvonnan tehtävä on toimitilojen turvallisuuden varmistaminen kontrolloimalla luvallista kulkemista, sekä estämällä luvaton kulkeminen toimitiloissa. On helppoa ajatella, että kulunvalonnan avulla tilat ovat automaattisesti suojattu luvattomalta kulkemiselta.

Päivitä kulkuoikeudet ajan tasalle

Vuoden aikana tiloissanne on todennäköisesti ollut monia ihmisiä, joilla on ollut kulkuoikeus käytössään. Suurimmalla osalla heistä on todennäköisesti edelleen oikeus kulkea tiloissa, mutta entä he, joilla oikeuksia ei pitäisi enää olla? Tuuraaja, joka teki lyhyen työpätkän syksyllä tai urokoitsija, joka remontoi tiloja keväällä. Tai hän, joka lopetti jo lokakuussa, mutta ei ei koskaan palauttanut kulkukorttiaan. Vaarana on, että nämä ihmiset tietävät rutiinit ja käytännöt, jolloin he tietävät myös, milloin ja miten on mahdollisuus päästä tiloihin huomaamatta.

Onneksi suurimmalla osalla ihmisistä ei ole tällaisia aikeita vaan he viettävät rauhallista ja mukavaa joulua. Silti ei ole haitaksi ottaa yhteyttä turvaratkaisun toimittajaasi ja varmistaa, että tilojen kulkuoikeudet ovat ajan tasalla.

Lue lisää STANLEY Securityn kulunvalvontajärjestelmistä.