Älä anna joulukoristeiden laukaista hälytystä

Monet yritykset koristelevat tilojaan joulukauden ajaksi. Tällöin on tärkeää ottaa huomioon, miten koristeet sijoitellaan, jotta ne eivät estä turvajärjestelmää toimimasta.

STANLEY Securityn asentamissa hälytysjärjestelmissä on useita huolellisesti sijoitettuja antureita. Sijoita siis koristeet niin, että ne eivät roiku antureiden tai kameroiden edessä. Varmista myös että roikkuvat koristeet eivät ole liiketunnistimen hälytysalueella, sillä pudotessaan ne voivat aiheuttaa väärän hälytyksen. Mikäli koriste peittää anturin kokonaan, voi ei-toivottu toiminta jäädä kokonaan huomiotta eikä hälytystä tapahdu.

Myös ulkotiloissa kannattaa olla tarkkana, sillä tuuli voi aiheuttaa koristeiden liikkumisen  ja peittää kamerat. Varmista myös lopuksi, että suuret ulkokoristeet eivät luo suojaisia piilopaikkoja varkaille.

Myös muina kuin joulukauden aikana on tärkeää että hälytysjärjestelmä pystyy toimimaan häiriöittä eikä antureita tai kameroita peitetä. Ota tämän siis huomioon sisustaessasi toimiston ulko- ja sisätiloja ja ota yhteyttä turvallisuusasiantuntijaan varmistaaksesi, että turvajärjestelmän laitteet on sijoitettu optimaalisesti.