Varmista tilojen turvallisuus etäkuvavalvonnalla

Tänään, 5. joulukuuta haluamme sinun olevan tietoinen etäkuvavalvontapalveluiden mahdollisuudesta, mikäli tilasi ovat jouluna tyhjillään.

Etäkuvavalvonta on yksinkertainen, ympäristöystävällinen ja edullinen tapa suojata yritystila. Jos toimitilat jäävät joulun pyhinä tyhjiksi, voi olla erityisen tärkeää, että turvapalvelukeskuksen ammattilaiset suorittavat säännöllisiä tarkastuksia, sillä niin voidaan nopeasti havaita, jos jokin on vialla.

Digitaaliset turvallisuuspalvelut ovat tulevaisuuden turvallisuusratkaisuja

Älykkäällä turvajärjestelmällä, jolla on mahdollisuus etäkuvavalvontaan, on monia etuja. Sen avulla voidaan muun muassa valvoa ja havaita tapahtumia tiloissasi ilman vartijan paikalle lähettämistä. Suojaa toimitilasi STANLEY Securityn etäkuvavalvonnan avulla ja anna ammattilaisten hoitaa ennalta sovittuja valvonta- ja palvelutehtäviä yrityksesi kameravalvontajärjestelmää hyödyntäen.

Palvelun avulla säästyy rahaa ja aikaa kun vältytään tarpeettomilta ja vääriltä hälyskäynneiltä. STANLEY Securityn etäkuvapalvelun avulla voit nauttia joulusta tietäen, että ammattilaiset huolehtivat yrityksesi turvallisuudesta.

Lue lisää STANLEY Securityn etäkuvavalvonnasta.