Turvaa tärkeintä ja auta maailmaa etenemään uuden normaalin mukana.

Ei epäilystäkään, että uusi normaali tulee olemaan erilaista, kuin mihin olemme aiemmin tottuneet. Tämä tarkoittaa, että yritysten, yhteisöjen ja ihmisten on mukauduttava pysyäkseen turvassa ja suojattuina, mikä epäilemättä asettaa uusia haasteita. Nämä eivät kuitenkaan ole esteitä, joita ei pystyttäisi voittamaan. Kiitos teille, jotka työskentelette ahkerasti ja asiantuntevasti varmistaaksenne, että pystymme yhdessä vastaamaan näihin haasteisiin.

Tutkimme yhdessä uusia tapoja toimia ja integroimme uusia turvallisuusratkaisuja, jotka turvaavat ihmisiä arjessa. Esimerkiksi kontaktiton tekniikka, jossa ovista kuljetaan koskematta ovenkahvoihin. Ja lämpökamerat, jotka tunnistavat kehon kohonneen lämpötilan. Näiden ratkaisujen avulla työntekijät ja asiakkaat voivat poistua kotoaan luottaen siihen, että he ovat turvassa tullessaan töihin tai muihin julkisiin paikkoihin.

Kun maailma alkaa avautua uudelleen, varmistamme kanssasi, että voit turvallisesti toivottaa kollegasi ja asiakkaasi tervetulleiksi takaisin. Turvallisuusasiantuntijamme ympäri maailmaa työskentelevät edelleen luodakseen toimivia turvallisuusratkaisuja ja tukeakseen asiakkaita niiden integroinnissa. Tarjoamme myös erilaisia etäratkaisuja ja -palveluita sekä vaihtoehtoisia tapoja, joiden avulla pystytään minimoimaan fyysinen vuorovaikutus.

Odotamme mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja kiitämme panoksestasi maailman eteenpäin viemiseen. Teet tärkeää työtä pitääksesti itsesi, kollegasi ja asiakkaasi turvassa. Inspiroit meitä ja olemme sitoutuneet tukemaan sinua, jotta voit edelleen suojella tärkeimpiä ja auttaa maailmaa kehittymään eteenpäin.