Kun turva on pilvessä, kulunvalvonta on vaivatonta

Nyt puhutaan paljon fyysisen turvan siirtämisestä pilveen. Siinä on monia etuja, kuten parantunut turvataso, käytettävyys ja skaalautuvuus. Mutta yksi suurimmista muutoksista on se, että yhtäkkiä on mahdollista liittyä erilaisiin turvajärjestelmiin, jotka tarjoavat sellaisia etuja, jotka eivät olisi aiemmin olleet mahdollisia.

Kun fyysinen turva sijaitsee verkossa, käytettävissä on toimintoja, joita monet ovat kauan kaivanneet. Jos halutaan hallinnoida esimerkiksi kaikkia kulunvalvontajärjestelmiä sijainnista riippumatta, mobiilisovellus tekee arjesta paljon helpompaa. Yksittäisessä kulunvalvontajärjestelmässä kulkukortin tai -tagin saaminen kestää usein pitkään, virheitä sattuu kun monia tekijöitä on mukana, ja oikeuksien jakaminen on monimutkaista.

STANLEY Flow tuo vauhtia kulunvalvontaan

Pilvipohjaiseen järjestelmään on helppo liittää erilaisia moduuleja. STANLEY Flow on kätevä ratkaisu kulunvalvontaan ja sen hallinnoinnin yksinkertaistamiseen. Ylläpitäjä lähettää käyttäjien matkapuhelimiin sähköisiä avaimia, joka tekee vanhat kulkukortit ja -tagit vanhanaikaisiksi.

Kukin käyttäjä saa vaadittavat oikeudet muutamalla klikkauksella. Uudet työntekijät tuntevat itsensä tervetulleiksi, kun kaikki toimii heti. Jos käyttäjä esimerkiksi tarvitsee pääsyn tiettyihin kokoustiloihin klo 8–10, hän saa ne helposti. Olivat nuo tilat sitten samassa kiinteistössä tai aivan toisessa maassa. Tai tavarantoimittajalle voi myöntää kertapääsyluvan tiettyyn lukittuun tilaan tuotteiden toimittamiseksi tilan ollessa muutoin miehittämätön. Helppo, kätevää – ja turvallista.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Me kerromme mielellämme, miten pilvessä toimivat kulkuratkaisut tekevät kulkujärjestelmien hallinnoinnista lastenleikkiä.

 

STANLEY Hosted Services tarjoaa yhdessä STANLEY-turvapalvelukeskuksen kanssa pohjoismaisille yrityksille mahdollisuuden ottaa askel kohti tulevaisuuden turvaa jo nyt. Vastaamme koko turvaratkaisusta ja varmistamme, että sekä fyysinen turvallisuus, kuten kamerat ja kulkujärjestelmä, että digitaalinen kokonaisuus ovat suojatussa redundantissa pilviratkaisussa.

Sinulla on suora reaaliaikainen pääsy omaan tärkeään dataan. Turva-asiantuntijamme työskentelevät ympäri vuorokauden koko vuoden, jotta voisit tuntea, että turvasi on suojassa turvallisissa käsissämme.

Autamme siirtymisessä moderniin integroituun turvaratkaisuun. Jossa käytettävyys, joustavuus, skaalattavuus – ja turvallisuus – paranevat.