Lisääntyneet turvallisuus- ja hygieniatoimenpiteet

Turvallisuuskumppanina asiakkaidemme turvallisuus ja hyvinvointi on ensisijainen asia. Se kattaa tuotteemme ja palvelut, joita tarjoamme, ja siihen, miten teknikot toimittavat niitä. Olipa teknikkomme tarkastamassa, asentamassa tai huoltamassa turvajärjestelmiä tiloissasi, heidän tavoitteensa on aina toimia turvallisesti ja hygieenisesti.

Turvallisuuden ja hygienian ollessa yhä tärkeämmässä roolissa yhteiskunnassamme, ymmärrämme, että teknikkojemme on oltava vieläkin valppaampia kuin tavallisesti. Siksi olemme lisänneet turvallisuusprosessejamme, joihin teknikkomme on koulutettu.

 

Prosesseihimme kuuluu:

  • Oman kehonlämpötilan tarkastaminen sekä ajoneuvon ja työkalujen puhdistaminen ennen asiakkaan tapaamista.
  • Asianmukaisien henkilönsuojaimien käyttö ja sosiaalisen etäisyyden ylläpitäminen.
  • Kaikkien työtilojen puhdistaminen ennen työn suorittamista ja sen jälkeen
  • Henkilönsuojaimien hävittäminen asianmukaisesti sekä käsihygieniasta huolehtiminen
  • Asiakkaan turvallisuusohjeiden noudattaminen

 

 

Näiden sääntöjen noudattaminen on ensisijaisen tärkeää teknikoillemme, pitääksemme asiakkaamme sekä teknikkomme terveinä. Seuraamme tilannetta jatkuvasti sekä päivitämme prosessejamme säännöllisesti. Teknikkomme koulutetaan aina asianmukaisesti viimeisimpien päivitysten mukaisesti.

Sen lisäksi, että tuotamme turvallisen ja hygieenisen kokemuksen kasvotusten, etsimme edelleen uusia kontaktittomia tapoja palvella sinua. Näiden etätukiratkaisujen avulla voimme vähentää tarpeettomia kontakteja ja tehdä palveluista turvallisempia ja nopeampia.

Lue lisää siitä, miten STANLEY Security on reagoinut COVID-19 pandemiaan: https://www.stanleysecurity.fi/stanleysecurity/uutisotsikot/corona-virus/