Juhlistamme heitä, jotka vievät maailmaa eteenpäin

He ovat ihmisiä, jotka auttavat meitä suojelemaan tärkeintä ja tekemään päätöksiä, jotka muovaavat tulevaisuuttamme. He ovat ihmisiä, jotka tekevät jotain ylimääräistä ja haluavat kehittää maailmaamme eteenpäin.

STANLEY Securityllä olemme niitä, jotka vievät maailmaa eteenpäin - se on päämäärämme. Joukkoomme kuuluu brändilähettiläämme Nathalie McGloin, joka on neliraajahalvaantunut kilpa-autoilija ja joka rohkaisee naisia ​​ja liikuntarajoitteisia ​​uskomaan että mikä tahansa on mahdollista. Joukkoomme kuuluu myös Lukaszin ja Alexin kaltaisia ​​työntekijöitä - jotka elävät tarkoituksemme sisäpuolella vahvistaen muiden turvallisuutta. Juhlimme heitä, ja kaikkia heidän kaltaisiaan ihmisiä.

 

Living our purpose within: Lukasz

Sen lisäksi, että Lukasz työskentelee STANLEY Securityllä turvallisuusteknikkona, opiskelee hän myös ensihoitajaksi St. John Ambulance:lla Irlannissa. Harjoittelujakson aikana, Lukasz osallistui keskusteluun miespotilaan kanssa, jolla oli rintakipua. Lukaszin nopea toiminta auttoi ensihoitajia suorittamaan potilaalle oikean tutkimuksen tunnistaen sydänkohtauksen. Lukaszin nopea toiminta ja tilanteen arviointi johtivat siihen, että he pystyivät pelastamaan potilaan hengen.

Henkilöstöjohtaja Patrik Keogh (SJAI) onnittelee Lukaszia kun hän vastaanottaa tunnustuksen kansalliselta ambulanssipalvelulta.

Lukaszin sankarilliset ponnistelut palkittiin kansallisen sairaankuljetuspalvelun ylijohtajan tunnustuskirjeellä. Kirje on ainoa laatuaan koskaan annettu St. John Ambulances ensihoitajaopiskelijalle - mikä on merkittävä saavutus. Kun hän ei auta asiakkaitamme suojelemaan heidän tulevaisuuttaan, Lukasz käyttää taitojaan ja kykyjään pelastaa ihmishenkiä etulinjassa. Hän on sankari yrityksellemme ja yhteisöllemme.

Living our purpose within: Alex

Kun COVID-19-pandemia iski, hengityssuojaimista oli maailmanlaajuisesti pulaa. Pula jätti teknikkomme Austinissa, Texasissa ilman riittäviä henkilönsuojaimia, mikä tarkoittaa, että he eivät voineet käydä asiakastapaamisissa. Henkilönsuojaimien varastojen täydentämisen aikana Alex (Austinin sivukonttorin projektipäällikkö) keksi väliaikaisen ratkaisun ongelmaan. Hän tulosti omalla 3D-tulostimellaan hengityssuojaimia kollegoilleen.

Alexin hengityssuojaimet mahdollisti teknikkomme työn jatkuvuuden turvaten niin työntekijämme kuin asiakkaidemme terveyden. Hänen nopea ajattelunsa ja luovuutensa antoivat tiimille mahdollisuuden tukea ja palvella asiakkaitamme pandemian keskellä.

Moottoriurheilun kehityksen edistämiseksi: Nathalie McGloin

Nathalie oli 16 -vuotias kun hän joutui liikenneonnettomuuteen, jonka seurauksena hän halvaantui rinnasta alaspäin. Tänään Nathalie on ainoa naispuolinen neliraajahalvaantunut kilpa-ajaja maailmassa.

Kun Nathalie menetti melkein kaiken, hän muutti vastoin kaikkia todennäköisyyksiä vastoinkäymisensä menestykseksi ja onnistumisesta tuli eteenpäin vievä voimavara.

Nathalie ei ole vain mestari radalla. Nathalie työskentelee myös mm. puheenjohtajana FIA:n liikuntarajoitteisuus- ja esteettömyyskomissiossa sekä Wings of Life:n ja muiden hyväntekeväisyysjärjestöjen suurlähettiläänä kannustaen liikuntarajoitteisia naisia kokeilemaan moottoriurheilua.

Nathalie on myös perustanut Spinal Track nimisen hyväntekeväisyysjärjestön, joka antaa liikuntarajoitteisille kuljettajille mahdollisuuden päästä ajamaan rallia oikealla radalla. Motivaatiopuhujana Nathalie jakaa teille uskomattoman tarinansa inspiroidakseen muita naisia sekä liikuntarajoitteisia.

Nathalie haluaa kehittää moottoriurheilun urheilulajiksi, joka antaa kaikille ihmisille mahdollisuuden kilpailla siinä. Mutta ennen kaikkea hän on esimerkki siitä, että aivan kaikki on mahdollista.

 

Nathalie ja Alex ovat ihmisiä, jotka pyrkivät eteenpäin. He käyttävät resurssejaan ja taitojaan auttaakseen ihmisiä ja yhteisöjä kehittymään - ja ilman heidän kaltaisiaan ihmisiä maailmamme ei voi menestyä. He ovat tulevaisuuden selkäranka ja inspiroivat meitä. Siksi olemme heitä varten, jotka vievät maailmaa eteenpäin.