Pilvi luo älykästä dataa

Fyysisen turvan kerääminen pilveen sisältää monia etuja. Korkeampi turvataso, käytettävyys ja skaalattavuus ovat niistä muutamia. Mutta kun mukaan liitetään STANLEY Analyticsin kaltainen älykäs järjestelmä, on mahdollisuus saada myös mielenkiintoista dataa, joka oikein käytettynä voi edistää liiketoimintaa.

Kun fyysinen turva sijaitsee pilvessä, avautuu mahdollisuus käyttää kaikkea videokameroiden, kulunvalvontajärjestelmien, lämpökameroiden ja kaikenlaisten antureiden keräämää dataa, jotta löydetään sellaisia malleja ja trendejä, joilla voidaan hyödyttää omaa liiketoimintaa. Kun kaikki tämä tieto kerätään älykkääseen AI-järjestelmään, kuten STANLEY Analytics, saadaan tietoja, joita muutoin olisi vaikea havaita.

Pandemia-aikana on suosittua hyödyntää näitä tietoja sen varmistamiseksi, että tietyissä tiloissa ei ole liikaa ihmisiä. Me tarjoamme tämän mahdollisuuden STANLEY Site Occupancy Management -järjestelmällä. Sama data muilla lähteillä lisättynä tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia, kun halutaan hioa asiakaskokemusta ja lisätä kannattavuutta.

Näe, kuinka asiakkaat ja kävijät liikkuvat

STANLEY Analytics tarjoaa esimerkiksi mahdollisuuden seurata asiakkaiden liikkumista tiloissa. Ovatko tarjoukset oikeissa paikoissa? Ovat viestit oikeanlaisia – pysähtyvätkö ihmiset ohi kulkiessaan? Kauanko he pysyvät paikallaan? Ja löytyykö yhteys myyntitilastoihin?

Tai jos yrityksesi myymälöiden näytöillä on esillä kampanjoita, saat tietoja, miten asiakkaat löytävät tuotteet sen mukaan, missä kohtaa myymälää ne sijaitsevat. Ravintoloiden pöydillä voi olla näytöt, joihin saa tehtyjen tilausten mukaisia tarjouksia. Jos asiakas pitää lehtipihvistä, hän saa jälkiruokaehdotukseksi banana splitin, koska datan mukaan se on suosittu yhdistelmä. Tällä tavoin parannetaan asiakaskokemusta.

Kyseessä voi olla myös suurempi yritys, yliopisto tai vastaava, joka haluaa tehostaa tilojensa käyttöä. Ratkaisun avulla nähdään, miten tiloja käytetään, ja tiedot liitetään kiinteistöjärjestelmään. Näin voidaan esimerkiksi mukauttaa valon määrää, ilmanvaihtoa ja lämpötilaa tilojen käytön mukaan, mikä saattaa merkitä suuriakin säästöjä.

Tyytyväisempiä asiakkaita, kävijöitä ja työntekijöitä

Mahdollisuudet ovat likimain loputtomat, ja niitä voi mukauttaa monenlaiseen toimintaan, kun ihmiset liikkuvat: myymälät, kuntosalit, ravintolat, koulut, viranomaistilat, yritykset jne. STANLEY Analytics tarjoaa älykkään työkalun, joka tukee toiminnan kehittämistä ja alentaa kustannuksia. Kaikki perustuu pilvipohjaiseen turva-ajatteluun, jossa kaikki järjestelmät yhdessä saavat aikaan maksimaalisen vaikutuksen.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Me kerromme mielellämme, miten pilviratkaisu ja STANLEY Analyticsin älykäs AI kohottavat toimintanne seuraavalle turvatasolle.

 

STANLEY Hosted Services tarjoaa yhdessä STANLEY-turvapalvelukeskuksen kanssa pohjoismaisille yrityksille mahdollisuuden ottaa askel kohti tulevaisuuden turvaa jo nyt. Vastaamme koko turvaratkaisusta ja varmistamme, että sekä fyysinen turvallisuus, kuten kamerat ja kulkujärjestelmä, että digitaalinen kokonaisuus ovat suojatussa redundantissa pilviratkaisussa.

Sinulla on suora reaaliaikainen pääsy omaan tärkeään dataan. Turva-asiantuntijamme työskentelevät ympäri vuorokauden koko vuoden, jotta voisit tuntea, että turvasi on suojassa turvallisissa käsissämme.

Autamme siirtymisessä moderniin integroituun turvaratkaisuun. Jossa käytettävyys, joustavuus, skaalattavuus – ja turvallisuus – paranevat.