Turvallisuutta PK-yrityksille

Yritystä pyörittäessä arjen haasteet ovat tosiasia. Turvajärjestelmän ei kuitenkaan tarvitse olla yksi niistä. Jos haluat turvata yrityksen paremmin, hallita sitä paremmin, vähentää arjen haasteita ja kontrolloida paikan päällä tapahtuvia asioita, STANLEY Interactive on sinulle.


STANLEY Interactive on turvallisuuspalvelu, joka tekee etävalvonnasta paitsi kätevän, myös riittävän helpon hallita puhelimesta, tablet-laitteesta tai älykellosta. Voit siis hallita yriyksesi turvallisuutta ympäri vuorokauden, missä tahansa.

 

Oletko valmis turvaamaan yrityksesi?

Yrityksiin kohdistuvia rikoksia ovat esimerkiksi varkaudet, vahingonteot, petokset sekä työntekijöihin kohdistuvat rikokset. Lisäksi rikolliset etsivät jatkuvasti uusia, kekseliäitä tapoja toteuttaa näitä toimintoja. Kuinka siis ehkäistä ja rajoittaa tapahtuvia rikoksia? Sisäänmurtautumisen, varkauksien ja ilkivallasta aiheutuvien menetysten minimoimiseksi tarvitaan luotettava turvajärjestelmä, joka on suunniteltu yrityksellesi – järjestelmä, joka on räätälöity vastamaan päivittäisiin turvallisuushaasteisiisi.

Miksi STANLEY Interactive on yrityksellesi paras ratkaisu?

STANLEY Security ymmärtää pk-yritysten turvaamisen haasteet. Tiedämme, että pk-yritysomistajilla on hoidettavanaan monia pieniä asioita, jotka vaativat huomiota tietyllä hetkellä. Siksi pitää priorisoida nopeasti ja siirtyä asioissa eteenpäin. Samalla halutaan huolehtia omaisuudesta ja työntekijöiden turvallisuudesta parhaalla mahdollisella tavalla.

STANLEY Interactive on helpoin ja kätevin tapa hallita yritysturvaa. Olitpa sitten liiketiloissasi tai jossain muualla, tiedät aina mitä tapahtuu.

 

STANLEY Interactiven avulla:

  • Hallitset useita kohteita yhdellä kirjautumisella asiakasportaaliin
  • Saat selkeän yleiskuvan liiketiloistasi
  • Seuraat tapahtumia suoratoistona tai tallenteena
  • Hallinnoit työntekijöiden käyttöoikeuksia
  • Suojaat henkilöstöä ja asiakkaita

 

STANLEY Interactive on pk-yrityksille helppo ja kevyt ratkaisu. Käyttöönotto, hallinta, automatisoidut toiminnallisuudet ja helposti tavoitettava tuki luovat luotettavan kokonaisuuden. Näin sinä voit rauhassa keskittyä ydintoimintaasi.

OTA YHTEYTTÄ

Sähköposti: sme_finland@sbdinc.com
Puh: +358 20 4705