Turva pilvessä takaa paremman kassavirran ja alemmat kustannukset
(Puhumattakaan kaikista turvallisuuseduista)

Fyysisen turvan siirtäminen on erittäin ajankohtainen asia. Tähän vaikuttaa paljon se, että pilvipalvelut tarjoavat enemmän mahdollisuuksia työskennellä ennakoivasti turvallisuuden ja älykkäiden ratkaisuiden kanssa, parantaen samalla turvallisuutta.

Monet eivät edes huomaa, että parantuneen turvan lisäksi SaaS (Software as a Service – tai kuten me haluamme sitä kutsua: Security as a Service) tarjoaa myös mahdollisuuden säästää kustannuksissa.

Jos haluaa verrata pilviratkaisua paikallisratkaisuun, vertailun voi tehdä hieman erilaisin tavoin. Jos ne nähdään perusinvestointina ja verrataan suoraan, ovat pilviratkaisun edut selkeät.

Kustannusten tarkasteleminen

Jos olemassa on jo vakiintunut ja toimiva fyysinen turva, on parempi tarkastella järjestelmän kokonaiskustannuksia koko käyttöjaksolta. Kun vaatimukset käyttövarmuuden ja tiedon eheyden suhteen ovat suuret, on olemassa suuria menoeriä, jotka eivät aina näy ja jotka on helppo ohittaa kokonaislaskelmassa.

Tällaisia ovat muun muassa palvelintilan vuokrakustannukset, inventaariot, laitteisto- ja ohjelmistopäivitykset, viilennys ja akkuvarmistukset. Myös käyttökustannuksissa on suuria menoeriä, kuten paikan ennaltaehkäisevät palvelut, vianetsintä ja palvelut, kun jonkin ei toimi. Lisäksi henkilöstöä vapautuu aikaa vievistä tehtävistä turvajärjestelmän kehittämiseen.

STANLEY Hosted Services – joustava, turvallinen ja kustannustehokas

STANLEY Security tarjoaa joustavan pilviratkaisun, jossa STANLEY Hosted Services yhdessä STANLEY-turvapalvelukeskuksen kanssa antaa lisää työaikaa ydintoiminnalle. Jatkuvat laitteisto- ja ohjelmistopäivitykset sisältyvät kokonaisuuteen. Turvapalvelukeskuksemme turvallisuusasiantuntijat ovat käytettävissänne. He työskentelevät vuorokauden ja vuoden ympäri etävalvonnan parissa, ja heidän ainutlaatuista osaamistaan vastaavaa on vaikea löytää yhdestä yksittäisestä yrityksestä.

Hyvin suunniteltu ennakoiva ratkaisu minimoi fyysisten käyntien tarpeen, kun turvapavelukeskuksemme havaitsee mahdollisen ongelman ja pääsee toimenpiteisiin ennen vahingon tapahtumista. Kaikki tämä kiinteä maksumallin puitteissa ns. SaaS-ratkaisuna: selkeä kiinteä kuukausi- tai vuosimaksu ilman epämiellyttäviä yllätyksiä.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Me kerromme mielellämme, miten pilviratkaisu voi alentaa kustannuksia sekä lisätä turvaa ja joustavuutta.

 

STANLEY Hosted Services tarjoaa yhdessä STANLEY-turvapalvelukeskuksen kanssa pohjoismaisille yrityksille mahdollisuuden ottaa askeleen kohti tulevaisuuden turvaa jo nyt. Vastaamme koko turvaratkaisusta ja varmistamme, että sekä fyysinen turvallisuus, kuten kamerat ja kulkujärjestelmä, että digitaalinen kokonaisuus ovat suojatussa redundantissa pilviratkaisussa.

Sinulla on suora reaaliaikainen pääsy omaan tärkeään dataan. Turva-asiantuntijamme työskentelevät ympäri vuorokauden koko vuoden, jotta voisit tuntea, että turvasi on suojassa turvallisissa käsissämme.

Autamme siirtymisessä moderniin integroituun turvaratkaisuun. Jossa käytettävyys, joustavuus, skaalattavuus  ja turvallisuus  paranevat.