Turvallinen työympäristö ammattitaitoisella paloilmoitinjärjestelmällä


Ammattitaitoisesti suunniteltu ja toteutettu paloilmoitinjärjestelmä turvaa kiinteän omaisuuden lisäksi kaikkein korvaamatonta, ihmishenkiä. Määräystenmukainen toteutus, laadukas järjestelmä, oikeat ilmaisinvalinnat ja ilmaisimien tilakohtaiset säädöt mahdollistavat hälytystilanteessa tiloista poistumisen ennen kuin vaaratilanne eskaloituu, kuitenkin turhia hälytyksiä minimoiden.

Ethän anna laadukkaan toteutuksen tuottaman kriittisen ihmishenkiä pelastavan arvon laskea ajan saatossa?

Paras tapa pitää toteutusvaiheessa saavutettu turvallisuustaso korkeana läpi kiinteistön elinkaaren on yksinkertaisesti laadukas ja kattava järjestelmän huolto- ja ylläpitopalvelu. Toimimalla laadukkaita palveluita ja palvelulupauksensa noudattavan yrityksen kanssa, voit luottaa järjestelmän toimivuuteen myös jatkossa ja toimia turvallisessa työympäristössä.

Muistathan, mikään järjestelmä ei ole ikuinen, esimerkiksi tilat ja käyttötarkoitukset voivat muuttua. Laadukkaalla ylläpidolla varmistat turvalliset tilat itsellesi ja muille tiloissa toimiville ja vieraileville henkilöille nyt ja tulevaisuudessa.

STANLEY Securityn Paloturva on paloilmoitin-, äänievakuointi-, turvavalaistus-, sekä savunpoistojärjestelmiin, ja järjestelmiin liittyviin monipuolisiin palveluihin perustuva innovatiivinen kokonaispalveluratkaisu. Lue lisää Paloturva-ratkaisustamme.

 

Ilkka Partanen
Paloturvallisuusasiantuntija, STANLEY Security Oy