By using this website you agree to our use of cookies.

Performance In Action™

Eväste- & tietosuojakäytäntömme

Laajuus.  Tämä tietosuojakäytäntö koskee verkossa kerättyjä henkilötietoja, joita käyttävät ja julkistavat Stanley Black & Decker, Inc. ja sen tytäryhtiöt, mukaan lukien rajoituksetta Black+Decker, Bostitch, CRAFTSMAN, DEWALT, ELCO, Emglo, hilmor, Irwin, InnerSpace, Lenox, Lista, Mac Tools, Porter-Cable, Powers, Proto, Stanley, Stanley FatMax ja Vidmar (yhdessä ”Stanley Black & Decker”) Yhdysvalloissa ja EU:ssa sijaitsevissa verkkosivustoissaan, mikrosivustoissaan ja mobiilisovelluksissaan, joita tämä tietosuojakäytäntö koskee suoraan, joissa tämä tietosuojakäytäntö on suoraan näkyvissä tai jotka on linkitetty tähän tietosuojakäytäntöön (yhdessä ”sivustomme”).  Tietosuojakäytäntö koskee myös henkilötietoja, joita keräämme, käytämme ja julkistamme Stanley Black & Decker -sivustojen yhteydessä sosiaalisen median palveluissa, kuten Facebook®-, Twitter®- tai Google Plus® -palvelussa tai muissa vastaavissa (yhdessä ”sosiaalisen median sivustot”). 

HUOMAUTUS:  Stanley Black & Decker lisensoi tavaramerkkiensä käyttöoikeutta kolmansille osapuolille, eikä Stanley Black & Decker vastaa heidän verkkosivuistaan.  Tämä tietosuojakäytäntö ei koske tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustoja.  Näillä kolmansilla osapuolilla on omat, erilliset tietosuojakäytännöt, jotka suosittelemme lukemaan huolellisesti.

Tässä tietosuojakäytännössä vastataan seuraaviin kysymyksiin:

  1. Mitä tietoja Stanley Black & Decker kerää sinusta sivustoissaan ja sosiaalisen median sivustoissaan?
  2. Kuinka käytämme keräämiämme tietoja?
  3. Kuinka käytämme tekniikkaa mainosten näyttämiseen muissa sivustoissa, joita käytät, ja kuinka voit vaikuttaa mainoksiin?
  4. Jakaako Stanley Black & Decker tietojasi kolmansille osapuolille? 
  5. Siirtääkö Stanley Black & Decker tietojani ulkomaille (vain EU:ssa sijaitsevat sivustot)?
  6. Kuinka voit vaikuttaa siihen, miten Stanley Black & Decker käyttää tietojasi?  
  7. Kuinka Stanley Black & Decker huolehtii tietojesi tietoturvasta sivustoissaan? 
  8. Tuleeko tämä tietosuojakäytäntö muuttumaan? 
  9. Kuinka voin ottaa yhteyttä Stanley Black & Deckeriin?

1.    Mitä tietoja Stanley Black & Decker kerää sinusta sivustoissaan ja sosiaalisen median sivustoissaan?

Saatamme kerätä sinuun liittyviä tietoja useista lähteistä esimerkiksi silloin, kun 

  • annat meille tietoja 
  • tarkkailemme tai keräämme tietoja teknisten sovellusten kautta 
  • saamme sinua koskevia tietoja kolmansilta osapuolilta
  • keräämme tietoja sosiaalisen median sivustojemme kautta.

Lisätietoja on seuraavissa osioissa.

Antamasi tiedot

Saatamme pyytää sinulta muun muassa seuraavanlaisia tietoja suoraan sivustoissamme:  

  • nimi
  • sähköpostiosoite
  • postiosoite ja postinumero
  • puhelinnumero
  • matkapuhelimen numero
  • käyttäjätunnus ja salasana
  • henkilökohtaiset mieltymykset
  • osto- ja tilaustiedot
  • tietoja tuotteista, joita haluat, joista pidät tai jotka omistat    
  • luottokortin numero
  • demografisia tietoja (esimerkiksi taloudessa asuvien henkilöiden määrä, asuinmaa, ikä ja sukupuoli)
  • asiakastyytyväiseen liittyviä tietoja, mukaan lukien kyselyt
  • Ostokäyttäytyminen ja muut tiedot, kuten ostettujen tuotteiden rekisteröinti
  • kiinnostuksen kohteet ja harrastukset
  • ansioluettelo, suosituskirje tai muita työllistymiseen liittyviä materiaaleja.

Voimme sallia henkilökohtaisten sosiaalisen median tilien käyttämisen sosiaalisen median sivustoissa (”henkilökohtainen sosiaalisen median tili”), jotta voit antaa meille tietoja käyttäessäsi sivustojemme tiettyjä ominaisuuksia, mutta kysymme lupaasi aina ennen tietojen tallentamista.  Tällaisia tietoja voivat olla esimerkiksi seuraavat henkilökohtaisilla sosiaalisen median tileillä jakamasi tiedot:

  • nimi
  • profiilikuva
  • sukupuoli
  • verkostot
  • käyttäjätunnus
  • ystäväluettelo
  • kieli
  • syntymäpäivä
  • koulutus
  • työhistoria
  • osoite
  • kiinnostuksen kohteet
  • mieltymykset
  • maa.

On myös mahdollista, että jatkamme tietojen keräämistä henkilökohtaisilta sosiaalisen median tileiltäsi, jos muutat tietoja myöhemmin.  Voit estää meitä käyttämästä tiettyjä pyydettyjä tietoja, mutta tämä saattaa myös estää sinua käyttämästä sivustojemme tiettyjä ominaisuuksia.   

Tiedot, joita tarkkaillaan tai kerätään teknisten sovellusten kautta

a.    Selailuun liittyvät tiedot. Me ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat keräämme seuraavanlaisia selailuun liittyviä tietoja, kun käytät sivustojamme:

  • selaimen tyyppi ja versio
  • käyttöjärjestelmä
  • Internet-palveluntarjoaja, jonka kautta saavuit sivustoon
  • IP-osoite
  • linkit, joiden kautta saavuit sivustoomme, sekä IP-osoite, josta saavuit
  • pyydetyt ja katsotut verkkosivustot
  • sivustoissamme vietetty aika
  • mobiilisivustojemme ja -sovellustemme tapauksessa käytetyn laitteen tekniset tiedot, kuten näytön koko, tieto siitä, tukeeko laite evästeitä sekä kuinka kuvat näkyvät.

 

b.    Sijaintitiedot.  Sivustoissamme ja sähköpostiviesteissämme on ominaisuuksia, jotka saattavat edellyttää erityyppisten sijaintitietojen keräämistä. Näitä tietoja käytetään tiettyihin valitsemiisi ominaisuuksiin, kuten

  • Mistä ostaa ja Liikkeiden etsintä  Sivustojemme avulla voit ehkä etsiä lähimmän liikkeen, jossa myydään haluamaasi Stanley Black & Decker -tuotetta, ja tarkistaa, onko tällaisilla liikkeillä tiettyä tuotetta varastossa.  Jos käytät jotakin sivustoamme mobiililaitteella ja olet ottanut sijaintiin perustuvat palvelut käyttöön, sivustot voivat kerätä näitä toimintoja varten tiettyjä sijaintitietoja.  Jos käytät kyseisiä toimintoja työpöytälaitteella, voit ehkä määrittää, että selaimesi lähettää sijaintitietosi meille vastatessaan pyyntöösi.  Työpöytäsovelluksen sijaintitietojen tarkkuus voi vaihdella käytettävän selaimen ja Internet-yhteyden tyypin mukaan.
  • Sähköposti.  Sähköpostimme voivat määrittää IP-osoitteesi perusteella postinumerosi, kun avaat sähköpostiviestin.  Näin voimme räätälöidä sisällön sinua varten niin, että näet esimerkiksi kartan lähellä olevista liikkeistä, jotka myyvät tuotteitamme.  Sijainnin tarkkuus voi vaihdella sähköpostien avaamiseen käytettävän laitteen mukaan.
  • Bluetooth®-yhteyttä tukevat tuotteet ja sivustot.  Tämä osio koskee henkilötietoja, joita voidaan kerätä, käyttää ja julkistaa Bluetooth®-yhteyttä tukevien tuotteidemme ja niihin liittyvien sivustojen yhteydessä (yhdessä ”Bluetooth®-yhteyttä tukevat tuotteemme ja sivustomme”).  Jos käytät Bluetooth®-yhteyttä tukevia tuotteitamme tai sivustojamme mobiililaitteella, saatamme kerätä ja käyttää mobiililaitteesi sijaintipalvelujen ja Bluetooth®-ominaisuuksien tietoja ja selvittää niiden avulla päivämäärän ja ajan, jolloin mobiililaitteesi oli viimeksi rekisteröidyn Bluetooth®-yhteyttä tukevan laitteen lähellä, sekä sijainnin, jossa tämä tapahtui.  Tämä auttaa sinua löytämään rekisteröidyn Bluetooth®-yhteyttä tukevan tuotteen.  Saatamme myös kerätä tietoja rekisteröidyistä Bluetooth®-yhteyttä tukevista tuotteistasi, joista olemme saaneet tietoja muiden käyttäjien mobiililaitteiden kautta, sekä muiden käyttäjien rekisteröidyistä Bluetooth®-yhteyttä tukevista tuotteista, joista olemme saaneet tietoja sinun mobiililaitteesi kautta.  (Bluetooth® on Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröity tavaramerkki, ja Stanley Black & Decker käyttää kyseisiä merkkejä lisenssillä.)

Jos et halua, että selaimesi lähettää sijaintitietojasi tai poistat sijaintiin perustuvat palvelut käytöstä mobiililaitteessasi, saatamme pyytää sinua määrittämään alueesi manuaalisesti tai syöttämään postinumerosi. Jos et halua antaa kyseisiä tietoja, kaikki sivustojen toiminnot eivät välttämättä ole käytettävissä.  Kohdasta Kuinka voit vaikuttaa siihen, miten Stanley Black & Decker käyttää tietojasi? näet, kuinka voit vaikuttaa sijaintitietojesi keräämiseen.

c.    Evästeet ja vastaavat tekniikat.  Me ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme käytämme evästeitä. Evästeet liittävät laitteeseesi yksilöllisen tunnisteen, ja yleensä selain tallentaa ne laitteeseesi. Saatamme myös käyttää sivustoissa ja sähköpostiviesteissä pikselitunnisteita (joita kutsutaan myös jäljitteiksi, Internet-tunnisteiksi tai läpinäkyviksi GIF-kuviksi).  Pikselitunniste on sivustossa tai sähköpostiviestissä oleva lähes näkymätön pikselin kokoinen kuva. EU:ssa sijaitsevia sivustoja koskevat evästekäytäntömme, joissa on lisätietoja evästeistä ja siitä, kuinka voit asetuksia muuttamalla poistaa tai hylätä evästeitä.

Me ja kolmannen osapuolen palvelutarjoajat keräämme evästeillä, pikselitunnisteilla ja muilla vastaavilla tekniikoilla muun muassa seuraavia tietoja:

  • vuorovaikutuksesi sivustoidemme ja mainostemme kanssa
  • aika, jolloin käyt sivustoissamme
  • tuotteet, jotka laitat ostoskoriin riippumatta siitä, ostatko kyseisiä tuotteita vai et
  • vahvistus siitä, että olet avannut meiltä tulleen sähköpostiviestin, sekä aika, jolloin avasit sähköpostiviestin riippumatta siitä, napsautatko viestissä olevia linkkejä
  • sivustot, joissa käyt poistuttuasi meidän sivustostamme.

Lisätietoja siitä, kuinka käytämme evästeitä mainostamiseen, on kohdassa 3. Kuinka käytämme tekniikkaa mainosten näyttämiseen muissa sivustoissa, joita käytät, ja kuinka voit vaikuttaa mainoksiin?

Kolmansilta osapuolilta saadut tiedot

Saatamme yhdistellä muista lähteistä saatuja sinua koskevia tietoja tietoihin, joita olemme itse keränneet sinusta sivustojemme tai sosiaalisen median sivustojemme kautta.  

Kun on esimerkiksi kyse työpaikan etsimisestä ja hakemisesta meiltä, keräämme ja käsittelemme kolmannen osapuolen avulla hakijoiden profiileja ja mieltymyksiä, seuraamme verkkosivuston käyttöä, pidämme yllä Yhdysvalloissa sijaitsevaa tietokantaa ja tarjoamme pyydettäessä laajennuksia (kuten LinkedIn). Vaadimme, että kolmannet osapuolet säilyttävät heidän sivustoihin luovuttamiasi tietoja luottamuksellisesti. Vapaaehtoisesti luovuttamasi tiedot tallennetaan tietokantaan, jota voivat käyttää Stanley Black & Deckerin valtuutetut henkilöt, jos kysymykseesi vastaaminen edellyttää sitä tai jos mikä tahansa tytäryhtiömme harkitsee sinun palkkaamistasi. Voimme myös säilyttää tietoja tulevaa tarvetta varten.

Stanley Black & Deckerin sosiaalisen median sivustoissa kerätyt tiedot

Saatamme kerätä sosiaalisen median sivustoissamme henkilötietoja suoraan.  Kerätyt tiedot ovat samanlaisia kuin kohdassa Antamasi tiedot luetellut tiedot.   Myös sosiaalisen median palvelu, jossa meidän sosiaalisen median sivustomme sijaitsevat, voi kerätä henkilötietoja. Meidän tietosuojakäytäntömme ei kata sellaisten sosiaalisten median palvelujen tietosuoja- ja turvallisuuskäytäntöjä, joilla Stanley Black & Deckerin sivustot sijaitsevat.

2.    Kuinka käytämme keräämiämme tietoja?

Keräämämme henkilötietojen avulla voimme mukauttaa käyttökokemustasi ja sinulle lähettämiämme viestejä, ja lisäksi voimme parantaa sivustojemme käyttökokemusta jatkuvasti.

Käytämme antamiasi tietoja, henkilökohtaisten sosiaalisen median tiliesi kautta kerättyjä tietoja sekä omien sosiaalisen median tiliemme kautta kerättyjä, muun muassa seuraavia aiheita koskevia, tietoja:

  • tilauksesi käsittely 
  • verkkotilin avaaminen
  • tuotteidemme parantaminen ja kehittäminen
  • asiakaspalvelumme
  • mainonta ja markkinointi, mukaan lukien sähköpostit ja kirjeposti
  • käyttökokemuksesi mukauttaminen, kun käyt sivustoissamme
  • kyselyihisi vastaaminen  
  • markkinatutkimukset ja kyselyt
  • tapahtumien, mainoskampanjoiden, kilpailuiden ja arvontojen järjestäminen
  • takuu ja tuotteen rekisteröinti
  • tuotteiden vetäminen pois markkinoilta
  • sellaisten lisäpalvelujen tarjoaminen tuoterekisteröinnin avulla, joita saatat valita
  • työhakemusten käsitteleminen.

Selvitämme tekniikan avulla kerättyjen selailuun liittyvien tietojen avulla seuraavanlaisia asioita:

  • missä sivustojemme osissa käydään eniten tai mitä osia käytetään eniten
  • mitä tuotteita selaillaan 
  • kuinka voimme kehittää ja parantaa liiketoiminnan harjoittamista
  • sivustojemme tehokkuus 
  • minkälaisia vaikeuksia kävijöillä on sivustojemme käytössä
  • sivustojemme kävijämäärien seuranta
  • sivustoissamme keskimäärin vietetty aika
  • sivustojemme ohjelmointivirheet tai viat.

Määritämme evästeiden ja vastaavanlaisten tekniikoiden kautta kerättyjen tietojen avulla pitkälti samoja asioita, kuin edellä mainitut selaustietojen avulla selvitetyt asiat.  Lisäksi evästeitä ja muita vastaavanlaisia teknisiä sovelluksia käytetään muun muassa seuraaviin tarkoituksiin:

  • sivustojemme käyttökokemuksen mukauttaminen
  • räätälöityjen mainosten näyttäminen muissa sivustoissa edellä kuvattuun tapaan
  • sähköpostimarkkinoinnin räätälöiminen vastaamaan sinun mieltymyksiäsi tai tapaasi käyttää sivustojamme 
  • sen määrittäminen, ketkä käyttäjät ovat käyneet sivustoissa aiemmin
  • ostoskorin tuotteiden seuraaminen
  • mainosten tehokkuuden mittaaminen.

Mittaamme liikenne- ja käyttötrendejä kolmansien osapuolten analyysipalveluilla, kuten Google® Analyticsilla ja Apsis Leadillä. Niiden avulla voimme ymmärtää, kuinka käytät sivustojamme ja sosiaalisen median sivustojamme ja minkälaista vuorovaikutuksesi sivustojen kanssa on.  Jos haluat lisätietoja siitä, kuinka Google käyttää tietoja vieraillessasi sivustossamme, napsauta tätä .

Lisätietoja evästeistä ja siitä, kuinka voit tarkistaa, mitä evästeitä laitteeseesi on asennettu ja kuinka voit hallita tai poistaa evästeitä, on sivustossa www.allaboutcookies.org.

Aivan kuin edellä kuvattujen selaustietojen tapauksessa, myös sellaiset sosiaalisen median palvelut, joissa sosiaalisen median sivustomme sijaitsevat, voivat toimittaa meille koostettuja tietoja ja analyyseja sosiaalisen median sivustojemme kävijöistä.  Tämä auttaa meitä ymmärtämään ja analysoimaan sosiaalisen median sivustojemme käyttäjämäärien kasvua, käyttäjien yleisiä väestötieteellisiä tietoja ja sitä, kuinka käyttäjät toimivat sivustoissamme.

3.    Kuinka käytämme tekniikkaa mainosten näyttämiseen muissa sivustoissa, joita käytät, ja kuinka voit vaikuttaa mainoksiin?

Teemme sopimuksia kolmansien osapuolten mainosyritysten kanssa, jotta saamme näytettyä sinulle räätälöityjä mainoksia muissa verkkosivustoissa.  Nämä kolmansien osapuolten mainosyritykset asettavat sivustoihin teknisiä sovelluksia, kuten evästeitä ja pikselitunnisteita, tai käyttävät niitä tai luottavat niihin. Niiden avulla kolmansien osapuolten yritykset keräävät tietoja toiminnastasi sivustoissamme ja muissa sivustoissa.  Tietojen avulla saamme selville, minkälainen käyttökokemuksesi sivustoissamme ja muissa käyttämissäsi sivustoissa on, ja voimme valita sinulle näytettäviä mainoksia ja paikat, joissa niitä näytetään.

Jos haluat lisätietoja siitä, kuinka voit kieltäytyä ohjelmista, joihin nämä kolmansien osapuolten yritykset osallistuvat, ja siitä, mitä vaikutuksia kieltäytymisellä on, napsauta seuraavaa linkkiä:  DAA-kieltäytyminen napsauta tätä.  Kun napsautat kyseistä sivustoa, siirryt sivustostamme toiseen sivustoon, jossa voit määrittää asetuksesi kyseiseen kieltäytymisohjelmaan.  Voit myös napsauttaa asetuskuvaketta, joka voi näkyä joissakin näiden tekniikoiden avulla näytetyissä mainoksissamme.  Huomaa myös, että järjestelmämme eivät välttämättä tunnista selainten Do Not Track -otsikoita.

4.    Jakaako Stanley Black & Decker tietojasi kolmansille osapuolille?

Emme myy, vuokraa tai vaihda henkilötietojasi palveluun liittymättömille kolmansille osapuolille, paitsi seuraavissa tapauksissa.  Saatamme jakaa henkilötietojasi seuraaville tahoille:

  • tytäryhtiömme ja kolmansien osapuolten palveluntarjoajat, jotta kyseiset tahot voivat tehdä puolestamme muun muassa seuraavia asioita:
    • Helpottaa ostostesi tekemistä
    • auttaa tuotteidemme huoltamisessa
    • auttaa sinua tuotteiden vaihtamisessa
    • järjestää viestintäyhteys meidän ja asiakkaan välille ja parantaa viestintäämme
    • vastata sijoittajasuhteitamme koskeviin pyyntöihin
    • pilvipalvelut ja ylläpitopalvelut
    • käyttöoikeuden haltijat (vain Yhdysvallat)
    • jos haasteen, kotietsintäluvan tai muun laillisen vaatimuksen, oikeuden määräyksen tai muun juridisen prosessin ehtojen täyttäminen sitä vaatii tai jos laki sallii tietojen jakamisen tai vaatii sitä  
    • sivustojemme, käyttäjiemme tai muiden tahojen oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojeleminen, mukaan lukien tarvittaessa oikeusvaateiden aloittaminen, toteuttaminen tai puolustaminen. 

Jos Stanley Black & Decker fuusioituisi toisen yrityksen kanssa tai jos toinen yritys ostaisi Stanley Black & Deckerin tai jos me ostamme toisen yrityksen tai osallistumme yritysjärjestelyyn tai muuhun hallintasuhteen muutokseen tai jos myymme tietyn osaston tai tytäryhtiön omaisuuden, osa keräämistämme henkilötiedoista tai kaikki henkilötietosi saatetaan jakaa ostavan tai ostetun yrityksen kanssa.

Saatamme myös jakaa kolmansille osapuolille koostettuja tietoja myynnistämme, asiakkaistamme, liikennemalleista ja muista vastaavista sivustoon liittyvistä tiedoista, mutta näitä tietoja ei yhdistetä kenenkään henkilötietoihin.  

5.    Siirtääkö Stanley Black & Decker tietojani ulkomaille (vain EU:ssa sijaitsevat sivustot)?

Jos käytät sivustoa muusta maasta kuin siitä, jossa palvelimet sijaitsevat (vain EU-maissa sijaitsevat sivustot – palvelimet ovat tällä hetkellä Alankomaissa), tiedonsiirto johtaa väistämättä tietojen siirtymiseen kansainvälisten rajojen yli. Lisäksi Stanley Black & Decker kuuluu monikansalliseen konserniin, joten henkilötietojasi saatetaan siirtää Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin sellaisia käyttötarkoituksia varten, joiden vuoksi tiedot alun perin kerättiin (mukaan lukien tässä tietosuojakäytännössä määritetyt käyttötarkoitukset), tai sellaisia käyttötarkoituksia varten, joihin olet myöhemmin suostunut. Huomaa, että joissakin maissa, joihin henkilötietosi siirretään, ei välttämättä ole samanlaista tietosuojaa kuin maassa, josta tiedot lähetetään. Käsittelemme henkilötietojasi kuitenkin aina tämän tietosuojakäytännön ja kaikkien Euroopan soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti. Henkilötiedoilla tarkoitetaan sinua koskevia tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi sekä tiedot siitä, kuinka käytät tuotteitamme ja palvelujamme. Käyttämällä sivustojamme ja viestimällä kanssamme sähköisesti hyväksyt henkilötietojesi siirtämisen tässä osiossa esitetyllä tavalla.

6.  Kuinka voit vaikuttaa siihen, miten Stanley Black & Decker käyttää tietojasi? 

Voit valita, mitä tietoja keräämme ja kuinka olemme sinuun yhteydessä.  

  1. Sähköposti:  Voit kieltäytyä markkinointisähköposteista noudattamalla saamassasi sähköpostissa olevia ohjeita. Vaikka kieltäydyt markkinointiviesteistä, saatat kuitenkin saada sähköpostiisi muita kuin markkinointiviestejä, kuten tilaus-/lähetysvahvistuksia tai viestejä asiakaspalvelusta.
  2. Sijaintitiedot:
    1. Mobiililaitteen sijaintitiedot. Voit poistaa sijaintiin perustuvat palvelut käytöstä mobiililaitteesi asetuksista, minkä jälkeen sivustomme eivät voi selvittää mobiililaitteesi sijaintitietoja tarkkaan.  Ohjeita asetusten muuttamiseen on laitteesi ohjeissa tai käyttöoppaassa.
    2. Työpöytälaitteen sijaintitiedot.  Voit ehkä poistaa Internet-selainohjelmassasi sivustoillemme työpöytäsovelluksessa myöntämäsi luvan tarkastella sijaintitietojasi ja/tai estää sijaintitietojen pyynnöt kokonaan.  Ohjeita asetusten muuttamiseen on selaimen ohjeissa tai käyttöoppaassa.
    3. Sähköpostin sijaintitiedot. Voit ehkä estää meiltä saamiesi sähköpostien pikselitunnisteiden tai kuvien lataamisen sähköpostiohjelmallasi, mikä samalla estää palveluntarjoajaamme tarkastelemasta sijaintitietojasi.  Voit myös lopettaa lähettämiemme sähköpostiviestien tilaamisen edellä olevan Sähköposti-kohdan ohjeiden mukaisesti.

3. Markkinointikirjeet:  Jos et halua enää saada meiltä markkinointimateriaalia postin kautta, ota meihin yhteyttä osoitteessa asiakaspalvelu@sbdinc.com ja ilmoita, että haluat erota sähköpostilistalta. 

 

7.    Kuinka Stanley Black & Decker huolehtii tietojesi tietoturvasta sivustoissaan?

Jos käytät sivustoamme, jossa on verkkokauppa, kauppa hyväksyy tilauksia vain Internet-selaimista, jotka tukevat viestintää Secure Socket Layer (SSL) -tekniikalla. SSL salaa meille lähetettävät tiedot.  Sivustomme estävät selaimia, jotka eivät vastaa näitä vaatimuksia, siirtymästä sivuston verkkokauppaosioon.  Käytämme myös palomuureja ja meillä on käytössä muita kohtuullisia teknisiä, hallinnollisia ja fyysisiä toimia, joilla suojelemme hallussamme tai hallinnassamme olevia henkilötietoja luvattomalta tarkastelemiselta, käytöltä, muokkaamiselta ja jakamiselta.  Vaikka olemme suojanneet sivustomme edellä mainituilla keinoilla, muista kuitenkin, ettei suojaus ole aina 100-prosenttinen.

8.    Tuleeko tämä tietosuojakäytäntö muuttumaan?

Saatamme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten lue se ajoittain uudelleen.  Jos teemme tässä tietosuojakäytännössä määritettyihin tietojen keräämistä, käyttämistä tai jakamista koskeviin käytäntöihin merkittäviä muutoksia, ne koskevat vain muutosten tekemisen jälkeen kerättyjä tietoja.  Päivitämme tietosuojakäytännön voimaantulopäivän, kun muutoksia tehdään.   

9.    Kuinka voin ottaa yhteyttä Stanley Black & Deckeriin?

Jos sinulla on tietosuojakäytäntöömme liittyviä kysymyksiä tai huolia, ota yhteyttä tietosuojakäytännöstä vastaavaan johtajaamme lähettämällä kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen PrivacyPolicyManager@sbdinc.com (Yhdysvalloissa sijaitsevat sivustot).  Jos haluat ottaa tietosuojasta vastaavaan johtajaan yhteyttä postitse Suomessa, kirjoita seuraavaan osoitteeseen:  Stanley Security Oy, PL 47, 00521 Helsinki tai asiakaspalvelu@sbdinc.com  

Päivitetty 28.6.2017 

 

EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Me (tässä käytännössä myös ”Stanley Black & Decker”) käytämme evästeitä ja vastaavia teknisiä sovelluksia erilaisiin tarkoituksiin sivustoissamme ja muissa verkkopalveluissa, kuten mobiilisovelluksessa (”käyttöympäristömme”), ja sähköpostiviesteissämme, jotta voimme tuottaa palvelujamme ja parantaa verkkokokemusta. Tässä käytännössä on tietoja siitä, kuinka käytämme evästeitä ja kuinka voit asetuksia muuttamalla poistaa tai hylätä evästeitä. Verkkopalvelujemme tietosuojailmoituksessa aiemmin tällä sivulla kerrotaan siitä, kuinka käytämme käyttöympäristömme kautta keräämiämme henkilötietoja.

Käyttämällä käyttöympäristöä hyväksyt evästeiden (ja vastaavien teknisten sovellusten) käytön tämän evästekäytännön mukaisesti.

Jos et hyväksy evästeiden käyttämistä, saat lisäohjeita lukemalla alla olevan osion Evästeasetusten muuttaminen.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sisältävät kirjaimia ja numeroita. Ne ladataan tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen, kun käyt WWW-sivustossa.  Selain tallentaa ne laitteeseen. Evästeillä on erilaisia käyttötarkoituksia, kuten sivujen selaamisen sujuvuuden parantaminen, asetusten muistaminen ja käyttökokemuksen parantaminen yleisesti. Ne voivat myös auttaa varmistamaan, että verkossa näkemäsi mainokset ovat sinulle sopivia ja vastaavat kiinnostuksen kohteitasi.

Jotkin evästeet tallennetaan vain siksi aikaa, kun käytät käyttöympäristöämme. Tällaisia evästeitä kutsutaan istuntoevästeiksi. Muut, pysyviksi evästeiksi kutsutut evästeet, voivat jäädä laitteeseesi käynnin jälkeen, ja oma ympäristösi voi käyttää niitä aina, kun käyt käyttöympäristössämme uudelleen.

Ensimmäisen osapuolen evästeet ovat sellaisia, jotkaStanley Black & Decker tallentaa suoraan laitteeseesi. Kun käytät käyttöympäristöämme, myös kolmannet osapuolet voivat tallentaa evästeitä laitteisiisi puolestamme. Käytämme kolmannen osapuolen evästeitä (esimerkiksi Google Analyticsin tarjoamia) ympäristömme ja sen käytön analysoimiseen, verkkokokemuksen parantamiseen tarjoamalla pyytämiäsi toimintoja (kuten sosiaalisen median lisäosia) ja ottamalla käyttöön räätälöityjä mainoksia (kuten on jäljempänä kuvattu). Huomaa, että emme välttämättä hallitse kyseisten evästeiden tallentumista tai käyttämistä. Tutustu näiden palvelujen tietosuoja- ja evästekäytäntöihin, jotta tiedät, kuinka kolmannet osapuolet käyttävät evästeitä.

Minkälaisia evästeitä käytämme?

Käyttöympäristössämme käytetyt evästeet voidaan jakaa neljään ryhmään: olennaiset evästeet, toiminnalliset evästeet, analytiikkaevästeet ja mainosevästeet. Seuraavassa taulukossa on lisätietoja ympäristössämme käytetyistä evästetyypeistä ja niiden käytöstä:

 

 

Evästeen tyyppi

Mitä eväste tekee

Lähde ja estäminen

Olennaiset evästeet

Näitä evästeitä käytetään teknisistä syistä, jotta käyttöympäristö toimii tehokkaasti. Niiden käyttäminen on olennaista, jotta voit liikkua käyttöympäristössä ja käyttää sen toimintoja. Nämä evästeet eivät kerää sinusta tietoja, joita voidaan käyttää markkinointiin tai joiden avulla voidaan seurata Internetin käyttöäsi. Nämä evästeet ovat usein istuntokohtaisia ja vanhenevat sen jälkeen, kun lopetat käyttöympäristön käyttämisen. Tätä evästetyyppiä ei kannata poistaa käytöstä, jos haluat jatkaa käyttöympäristön käyttämistä.

Stanley Black & Decker
(ensimmäisen osapuolen evästeet)

Toiminnalliset evästeet

Näiden evästeiden avulla käyttöympäristömme muistaa tekemäsi valinnat (kuten käyttäjätunnuksen, kielen tai alueen, jolla olet) ja tekee toiminnoista entistä parempia ja henkilökohtaisempia. Nämä evästeet eivät voi seurata toimintaasi muissa sivustoissa. Tätä evästetyyppiä ei kannata poistaa käytöstä, jos haluat jatkaa käyttöympäristön käyttämistä.

Stanley Black & Decker
(ensimmäisen osapuolen evästeet)

Analytiikkaevästeet

Näitä evästeitä, myös välimuistievästeitä, asettavat kolmannet osapuolet. Niiden avulla kerätään tietoja siitä, kuinka kävijät käyttävät käyttöympäristöämme, sekä kävijöiden määrästä, WWW-sivustoista, joista kävijät saapuivat käyttöympäristöömme, ja sivuista, joita kävijät katsoivat käyttöympäristössämme. Teemme näistä tiedoista raportteja ja parannamme niiden avulla käyttöympäristöämme. Evästeiden avulla saamme esimerkiksi tietoja käyttäjien löytämistä virheistä ja voimme varmistaa, että käyttäjät löytävät etsimänsä helposti. Nämä ovat pysyviä evästeitä: ne jäävät laitteeseen selausistunnon jälkeen, ellet poista niitä. 

Google Analytics

 

 
Apsis Lead

 

Mainosevästeet

Näillä evästeillä kerätään tietoja sivustoista ja yksittäisistä sivuista, joilla käyttäjät käyvät ennen käyttöympäristöömme saapumista tai käyttöympäristöstämme lähtiessä. Kerättyjä tietoja ovat esimerkiksi kiinnostuksen kohteesi ja muut määreet. Yleensä niitä käytetään mainosten tai muiden markkinointiviestien toimittamiseen, jotta näkemäsi mainokset ovat sinulle sopivia ja vastaavat kiinnostuksen kohteitasi. Niitä käytetään myös rajoittamaan sitä, montako kertaa näet mainoksen, sekä auttamaan mainoskampanjan tehokkuuden mittaamisessa. Yleensä mainosverkostot asettavat nämä evästeet meidän luvallamme. Nämä ovat pysyviä evästeitä: ne jäävät tietokoneeseen selausistunnon jälkeen, ellet poista niitä. Ne muistavat, oletko käynyt tietyssä sivustossa, ja voivat myös näyttää, saavuitko käyttöympäristöömme mainoslinkin kautta.

Nämä tiedot jaetaan muiden organisaatioiden, kuten sellaisten mainostajien ja urakoitsijoidemme kanssa, jotka voivat yhdistellä niitä tietoihin siitä, kuinka käytät muita sivustoja, ja selvittää esimerkiksi sivustoissamme ja muissa sivustoissa käyvien käyttäjäryhmien yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja toimintatapoja.

Ei käytössä

 

 

 

 

 

 

Muut vastaavat tekniset sovellukset

Monien muiden sivustojen tavoin käytämme myös muita evästeiden kaltaisia teknisiä sovelluksia, kuten paikallisia jaettuja objekteja (joita kutsutaan myös flash-evästeiksi), selainhistorian tutkintaa, selaimen sormenjäljen tallentamista ja pikselitunnisteita (joita kutsutaan myös jäljitteiksi).Näillä menetelmillä me ja palveluntarjoajamme saamme tietoja siitä, kuinka vierailijat käyttävät käyttöympäristöämme ja sen sisältöä. Voimme myös tunnistaa, onko laitteellasi käyty aikaisemmin käyttöympäristössämme tai muissa sivustoissa.

Voimme käyttää näitä teknisiä sovelluksia myös sähköpostiviesteissämme. Jos esimerkiksi pyydät meitä lähettämään itsellesi mainosmateriaalia tai uutiskirjeen, saatamme selvittää jäljitteiden avulla, mitkä sähköpostiviestit avaat ja oletko avannut kyseisissä viesteissä olevia linkkejä. Optimoimme näiden tietojen avulla sisältöämme, palvelujamme ja viestintäämme.

Palvelimemme keräävät IP-osoitteesi automaattisesti, kun käyt käyttöympäristössämme, ja saatamme yhdistää osoitteen toimialueesi nimeen tai Internet-palveluntarjoajan toimialueen nimeen. Saatamme myös tallentaa tiettyjä käyttötietoja, jotka liittyvät siihen, kuinka käytät käyttöympäristöämme. Käyttötiedot sisältävät muun muassa tietoja käyttämästäsi tietokoneesta tai laitteesta, selaimesta ja käyttöjärjestelmästä ja niiden asetuksista, sivun, jolta siirryit käyttöympäristöömme, sivut ja sisällöt, joita tarkastelet tai napsautat käyntisi aikana, tiedon siitä, milloin saavut sivustoon ja kuinka kauan viivyt sivustossa, lataamasi tiedostot, sivuston, johon siirryt lähettyäsi käyttöympäristöstämme, sekä kaikki hakusanat, jotka olet syöttänyt käyttöympäristössämme tai siihen viitanneessa sivustossa.

Evästeasetusten muuttaminen

Voit estää evästeitä käyttämällä edellisessä taulukossa olevia kieltäytymislinkkejä tai muuttamalla selaimen asetuksia niin, ettei käyttöympäristömme evästeitä voida tallentaa tietokoneeseesi tai laitteeseesi. Voit estää evästeet noudattamalla selaimesi antamia ohjeita. Lue, kuinka voit muuttaa seuraavien selainten asetuksia:

Huomaa, että jos estät evästeet, et välttämättä voi käyttää käyttöympäristömme kaikkia toimintoja, ja meiltä saamasi viestit eivät välttämättä ole yhtä merkityksellisiä sinulle kuin ne voisivat olla. Evästeiden tai evästeluokkien poistaminen käytöstä ei poista evästettä selaimesta, vaan evästeet on poistettava selaimesta manuaalisesti. Huomaa kuitenkin, että jos poistat evästeitä, emme enää tiedä, oletko kieltäytynyt verkkokäyttäytymiseen perustuvasta mainonnasta, joten saatat alkaa nähdä kolmannen osapuolen mainostajien sisältöä tietyissä sivustoissa uudelleen.

Lisätietoja evästeistä ja siitä, kuinka voit tarkistaa, mitä evästeitä laitteeseesi on asennettu ja kuinka voit hallita tai poistaa evästeitä, on sivustossa www.allaboutcookies.org.

Aiemmin asetetut evästeet

Jos olet poistanut evästeitä käytöstä, voimme silti käyttää tietoja, jotka on kerätty evästeistä ennen evästeiden poistamista käytöstä. Emme kuitenkaan enää kerää tietoja evästeillä, jotka on poistettu käytöstä.

Päivitetty 26.6.2017