STANLEY Security Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivujen toimivuutta.

Käytämme tilastoja markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, kun vastaat kyllä jatkaaksesi. Lue lisää Tietosuoja- ja evästekäytännöstämme täältä

Ei Kyllä
Performance In Action™

MEISTÄ

  • TURVAJÄRJESTELMÄT

    TURVAJÄRJESTELMÄT

  • PARASTA TURVALLISUUSPALVELUA

    PARASTA TURVALLISUUSPALVELUA

  • RATKAISUT TURVALLISUUSHAASTEISIIN

    RATKAISUT TURVALLISUUSHAASTEISIIN

Stanley Security Oy toimittaa kokonaisvaltaisia ja innovatiivisia palveluratkaisuja asiakkaille, joille turvallisuus on tärkeää. Stanley Security Oy on täyden palvelun turvatalo, jonka ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen kulunvalvonta-, kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloturva-, tuotesuojaus-, henkilöturva- ja äänievakuointijärjestelmiä. Olemme osa globaalia Stanley Black & Decker -konsernia. Suomessa Stanley Security Oy on teknisten turvaratkaisujen ja järjestelmäpalveluiden markkinajohtaja. 

Kannustamme asiakkaitamme vaatimaan turvallisuuden osaamista ja ratkaisutarjontaa, joka perustuu heidän todellisen tilanteensa, liiketoiminnan ja erityistarpeiden ymmärrykseen. Stanley Security Oy keskittyy pelkästään yritysturvallisuuteen ja pyrkii olemaan siinä aina alan paras toimija.