STANLEY Security Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivujen toimivuutta.

Käytämme tilastoja markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, kun vastaat kyllä jatkaaksesi. Lue lisää Tietosuoja- ja evästekäytännöstämme täältä

Ei Kyllä
Performance In Action™

Sertifikaatit ja hyväksynnät

Menestyjät -sertifikaatti

Stanley Security Oy on sijoittunut Suomen menestyneimpien yritysten joukkoon ja saanut Kauppalehden myöntämän Menestyjä-sertifikaatin. Sertifikaatti on osoitus siitä, että olemme luotettava ja vakavarainen yhteistyökumppani.

”Alma Talentin tilinpäätösinformaatioon erikoistuneet analyytikot analysoivat vuosittain suomalaisten yritysten menestystä oikaistujen tilinpäätöstietojen avulla. Luokituksessa yrityksen taloudellinen suorituskyky pisteytetään 6 eri osa-alueen mukaan, Alma Talentin menestyjäluokituksen mukaisesti. Menestyjäluokituspisteet lasketaan usean eri tunnusluvun pohjalta. Luokituksessa käytetyt tunnusluvut on pyritty valitsemaan mahdollisimman toimialariippumattomasti.”

Menestyjä sertifikaatti 2018 

Menestyjät 2018

ISO 9001:2015

Stanley Security Oy:lle on 20.4.2018 myönnetty ISO 9001:2015 sertifikaatti, jossa Stanley Security Oy:n on todettu täyttävän ISO 9001 laatujärjestelmän vaatimukset.
 

TU - Yrityssertifikaatti

Tehokas, turvallinen sekä ohjeita noudattava työskentely kuvaa hyvin Stanley Security Oy:n laadukasta työskentelyä. Laadukkaan työskentelymme perustana on asiakaskeskeisyys ja asiakastyytyväisyys. Tuotamme turva-alan kokonaisvaltaisena toimittajana asiakkaillemme sellaisia järjestelmä- ja palvelukokonaisuuksia, joiden laatu täyttää asiakkaidemme laatuvaatimukset joka osa-alueella: tuotetasolla, toiminnallisella tasolla kuin myös palvelutasolla. Osaamisemme on myös auditoitu ja sertifioitu. Stanley Security Oy:lle on myönnetty TU- yrityssertifiointi, jossa Stanley Security Oy:n on todettu täyttävän arviointilautakunnan asettamat sähköisiä turvallisuusjärjestelmiä asentavan ja ylläpitävän yrityksen pätevyyskriteerit. Yrityssertifikaatti kattaa kaikki Stanley Security Oy:n sähköisiin turvallisuusjärjestelmiin liittyvät työt. Toimintaamme on vuosittain auditoitu ja sertifikaatti on uusittu 8.8.2018.

TU-sertifikaatti suomeksi

Turvallisuusjärjestelmätoimittaja

Finanssialan Keskusliitto (FK) asettaa teknisiä turvallisuusjärjestelmiä suunnittelevalle ja/tai toimittavalle, tai näihin liittyviä palveluita toimittavalle liikkeelle vaatimukset, joilla varmistetaan järjestelmien hyvälaatuinen suunnittelu, asennus ja mahdollinen valvonta. Hyväksytyt liikkeet ilmoitetaan FK:n ylläpitämässä hyväksyttyjen liikkeiden luetteloissa (www.vahingontorjunta.fi) ja nämä liikkeet ovat päteviä toimittamaan vakuutussopimuksiin vaikuttavia turvallisuusjärjestelmiä ja/tai palveluita. Stanley Security Oy on Finanssialan keskusliiton hyväksymä turvallisuusjärjestelmiä suunnitteleva ja toimittava sekä turvallisuusjärjestelmiin liittyviä palveluita tuottava yhtiö.

Rikosilmoitinliike -todistus, Finanssialan Keskusliitto

Hälytyskeskushyväksyntä

Stanley Security Oy:n turvapalvelukeskus on auditoitu ja sertifioitu Inspecta Tarkastus Oy:n toimesta ja täyttää  seuraavat vaatimukset SFS-EN ISO 9001:2015, SFS-EN 50518- (1-3). Finanssialan keskusliitto on myöntänyt meille todistuksen siitä, että turvapalvelukeskuksemme toimii edellä mainittujen vaatimusten mukaisesti.

Hälytyskeskus -todistus, Finanssialan Keskusliitto

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä Suomen Vahvimmat -luottoluokitus on merkki siitä, että Stanley Security Oy on luotettava yhteistyökumppani. Samalla se viestii yrityksemme taloudellisesta vakaudesta.

Sertifikaattiin oikeutetut yritykset kuuluvat Rating Alfa -luottokelpoisuusluokituksen parhaisiin AAA tai AA+ -luokkiin, joihin yltää vain noin 10% kaikista yrityksistä.

Suomen Vahvimmat sertifikaatti

Finlands Starkaste certifikat 

The Strongest in Finland certificate