STANLEY Security Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivujen toimivuutta.

Käytämme tilastoja markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, kun vastaat kyllä jatkaaksesi. Lue lisää Tietosuoja- ja evästekäytännöstämme täältä

Ei Kyllä
Performance In Action™

Kameravalvonta

Johtavaa teknologiaa kameravalvontaan

Kameroiden suorituskyvyltä vaaditaan jatkuvaa kehittymistä. Megapixelit lisääntyvät, kuvatahdit nousevat jatkuvasti, IP kamerat generoivat yhä enemmän tallennettavaa aineistoa ja tallennustilan tarve kasvaa eksponentiaalisesti.

Teknisen kehityksen lisäksi kameravalvontaratkaisun pitää tuottaa myös muita palveluja kuvan tallentamisen ohella, esimerkiksi kuvan analysointia liiketoiminnan tueksi. Saman kohteen livekuvaa ja tallennetta voidaan tarvittaessa katsoa useammassa paikassa – fyysisestä sijainnista riippumatta. Yhä useammin hyödynnetään ulkoista palvelutuottajaa etävalvontaan ja asiakkaat vaativat palvelutoimittajilta entistä parempaa varautumista elinkaaren aikana tapahtuviin muutoksiin. Kameroiden näkyvyys ja niistä tiedottaminen on myös tärkeää, sillä kameroilla on myös rikoksiin ennaltaehkäisevä vaikutus. 

Stanley Security Oy:n kameravalvontaratkaisut kattavat kaikki tarpeet – kattavin järjestelmä-, kamera- ja tallenninvalikoima toimialalla. Stanley Security toimittaa myös valvontapalveluja, jolloin kohteessa on sekä paikallisesti käytettävä kameravalvontajärjestelmä että sen avulla kuvasiirto suoraan turvapalvelukeskukseemme.

 

Tutustu tästä STANLEY iVMS Intelligent Video Management System - älykkääseen videonhallintajärjestelmään.

 

Ota yhteyttä

Kameravalvontaopas

Kameravalvontaopas