STANLEY Security Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivujen toimivuutta.

Käytämme tilastoja markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, kun vastaat kyllä jatkaaksesi. Lue lisää Tietosuoja- ja evästekäytännöstämme täältä

Ei Kyllä
Performance In Action™

Stanley iVMS

Stanley iVMS

STANLEY iVMS Intelligent Video Management System eli älykäs videonhallintajärjestelmä on uuden sukupolven kustannustehokas ja älykäs videonhallintaratkaisu tämän päivän ja tulevaisuuden haasteisiin.

Tuottaakseen asiakkaillensa yhä paremmin asiakastarpeeseen vastaavaa palvelua ja ratkaisuja Stanley Security Oy on lanseerannut markkinoille yhdessä Mirasys Oy:n kanssa STANLEY iVMS Powered by Mirasys –brandatyn ratkaisun.

STANLEY iVMS on ratkaisu, jossa yhdistyy Mirasys Oy:n vahva tuotekehitys sekä Stanley Securiry Oy:n laatu sekä huippuunsa hiottu palveluosaaminen. Stanley Security Oy ei halua pelkästään toimittaa asiakkailleen laitteita ja järjestelmiä, vaan haluaa, että asiakkaat saavat todellisia hyötyjä järjestelmistä sekä turvallisuuteen että liiketoimintaansa. Stanley Security Oy ottaa kameravalvontaratkaisuissaan aina lähtökohdakseen sen, että lopputuloksena on tyytyväinen asiakas. Stanley Security Oy tuottaa hyödyt omalla huippuosaamisellaan sekä yhdistämällä neljä tärkeää tekijää: tarpeeseen nähden oikein valitut kamerat oikein sijoiteltuna, turvallinen ja oikein mitoitettu tietoverkko, oikein ja ammattimaisesti toteutettu konfigurointi ja käyttöönotto sekä oikea järjestelmäratkaisu.