STANLEY Security Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivujen toimivuutta.

Käytämme tilastoja markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, kun vastaat kyllä jatkaaksesi. Lue lisää Tietosuoja- ja evästekäytännöstämme täältä

Ei Kyllä
Performance In Action™

Koulutus

Stanleyn kurssit

   

Ilmoittaudu kurssille

       

Koulutuspalvelut

Koulutuksen merkitys on erityisen tärkeää turvallisuusjärjestelmien käyttöönoton onnistumisen kannalta sekä mittavien muutosten yhteydessä tai käyttäjien vaihtuessa.

Turvallisuusjärjestelmien häiriötön ja tehokas toiminta edellyttää osaavat käyttäjät, niin pääkäyttäjä- kuin loppukäyttäjätasolla. Vakioitujen kurssien ja asiakasyrityksen tarpeisiin muokattavien koulutuspalveluidemme avulla turvallisuusinvestoinnit voidaan hyödyntää tehokkaasti, kun henkilöstön osaaminen pidetään ajan tasalla.

Koulutuspalvelumme antaa ratkaisuja kunkin yrityksen käytännön tilanteisiin:

 • Vakioituja kursseja eri turvallisuusjärjestelmiin
 • Asiakaskohtaisesti suunniteltuja koulutuskokonaisuuksia
 • Täydennyskoulutusta
 • Järjestelmäkonsultointia
 • Järjestelmien käyttöönottopalveluja
 • Parametrointipalvelua
 • Henkilöstön koulutustilaisuuksia 

Asiakaskohtaiset kurssit

Koulutuspalvelumme ovat aina muokattavissa jokaisen yrityksen ja toimialan erityistarpeisiin. Asiakaskohtaisesti suunnitellut koulutuskokonaisuudet täydentävät vakiokursseilta saatua tietoa ja syventävät osaamista. Koulutukset järjestetään joko asiakasyrityksen omassa toimipisteessä tai meidän Helsingin toimipisteessä sijaitsevissa hyvin varustetuissa koulutustiloissa. 

Käyttöönottopalvelumme antaa parhaan mahdollisen asiantuntemuksemme asiakasyrityksen käyttöön. Palvelutaso määritellään asiakaskohtaisesti ja siihen voidaan liittää mm. konsultointia, käyttöönottotukea tai parametrointipalvelua, jolloin järjestelmä saatetaan käyttökuntoon avaimet käteen periaatteella.

Järjestelmien häiriötön ja tehokas toiminta edellyttää myös loppukäyttäjiltä, eli yrityksen henkilöstöltä, järjestelmien oikeaoppista käyttöä. Myös tässä voitte turvautua asiantuntijoidemme puoleen ja antaa heidän hoitaa henkilöstönne kouluttaminen.

 

Esimerkkejä henkilöstön koulutustilaisuuksista

 • Työaikapäätteen käyttö; päivittäiset työaikaleimaukset, virhetilanteet
 • Ruokalapäätteen käyttö; päivittäiset ruokailuleimaukset, virhetilanteet
 • Kulunohjauspäätteen käyttö; toiminta ovella, järjestelmien yhteiskäyttö, virhetilanteet
 • Rikosilmoitinjärjestelmän käyttölaitteet; päivittäiset toimenpiteet, hälytykset, virhetilanteet

Luottamuksellisuus

Koulutukseen voivat osallistua asiakkaan oman työajanhallinta-, kulunohjaus- tai muun turvallisuusjärjestelmän pää- ja loppukäyttäjät. Kaikki oikeudet koulutusmateriaaliin kuuluvat Stanley Security Oy:lle. Koulutuksessa saatujen ei-julkisten tietojen ja aineistojen käyttö tai luovutus muuhun tarkoitukseen kuin asiakasyrityksen oman järjestelmän tavanomaiseen käyttöön, esimerkiksi käyttö kolmansille tarjottavassa palvelutoiminnassa, on kielletty ilman Stanley Security Oy:n nimenomaista kirjallista lupaa. Osallistuessaan koulutukseen asiakkaan katsotaan hyväksyneen nämä ehdot.