STANLEY Security Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivujen toimivuutta.

Käytämme tilastoja markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, kun vastaat kyllä jatkaaksesi. Lue lisää Tietosuoja- ja evästekäytännöstämme täältä

Ei Kyllä
Performance In Action™

Kurssit

Lataa kurssikalenteri 2015

  

Ilmoittaudu kurssille

        

Yleistietoa koulutuksesta

         

timecon 22 Työajanhallinnan pääkäyttäjä

Kurssin kuvaus:

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat tai tulevat toimimaan työajanhallintaohjelmiston pääkäyttäjinä. Kurssin tavoitteena on antaa käyttäjälle perustiedot työajanhallinnan parametrien määrittelemisestä ja ylläpitämisestä.Kurssilaisilta edellytetään Windows-perustietoja.

Kurssin sisältö:

Käyttäjätunnusmäärittelyt, leimaustunnisteen aktivoiminen, osasto- ja yritystason suojaus, pyhä- ja erikoispäivämääritykset, työaikaparametrit, syykoodit, työaikaleimojen muutokset, työaikasaldojen muutokset, työaikapäätteen käyttö, raportointi.

timecon 22 Työajanhallinnan arkikäyttö

Kurssin kuvaus:

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka tekevät tai tulevat tekemään Timecon® 22  työajanhallinnan päivittäisrutiineja. Päivittäistoimia ovat esimerkiksi henkilötietojen lisääminen ja muokkaaminen, työaikaleimojen ja -saldojen muutokset, ruokalaseuranta sekä työaika- tai ruokalaraportointi. Koulutuksessa käydään läpi tarvittaessa Reg@Web -ohjelmistoa ja sen käyttöä sekä työaikapäätteiden toimintaa. Kurssilaisilta edellytetään Windows -perustietoja.

Kurssin sisältö:

Henkilötiedot, leimaustunnisteen aktivoiminen, työaikaleimojen muutokset, työaikasaldojen muutokset, työaikapäätteen käyttö, raportointi, ruokalatoiminnot, Reg@Web.

timecon 22 Kulunvalvonnan pääkäyttäjä

Kurssin kuvaus:

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat tai tulevat toimimaan Timecon® 22 kulunohjausohjelmiston pääkäyttäjinä. Kurssin tavoitteena on antaa käyttäjälle perustiedot kulunohjauksen parametrien määrittelemisestä ja ylläpitämisestä. Kurssilaisilta edellytetään Windows –perustietoja.

Kurssin sisältö:

Käyttäjätunnusmäärittelyt, kulkutunnisteiden aktivoiminen, osasto- ja yritystason suojaus, pyhä- ja erikoispäivämääritykset, oviparametrit, kulkuoikeusmääritykset, oviohjaukset, raportointi, palvelimen hallintaselain.

timecon 22 Kulunvalvonnan arkikäyttö

Kurssin kuvaus:

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat tai tulevat toimimaan Timecon® 22 kulunohjausohjelmiston käyttäjinä. Päivittäistoimia ovat esimerkiksi henkilötietojen muokkaaminen, tunnistimen aktivoiminen/deaktivoiminen, kulunvalvonnan raportointi, manuaaliohjaukset ja tilaseuranta. Kurssin tavoitteena on antaa käyttäjälle perustiedot kulunohjauksen määrityksistä arkikäytössä ja tietojen ylläpitämisestä. Kurssilaisilta edellytetään Windows –perustietoja.

Kurssin sisältö

Henkilötiedot, kulkutunnisteiden aktivoiminen, oviohjaukset, ovitilojen seuranta, raportointi.

Timecon GMS kulunvalvonnan pääkäyttäjä

Kurssin kuvaus:

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat tai tulevat toimimaan Timecon® GMS kulunvalvontaohjelmiston pääkäyttäjinä. Kurssin tavoitteena on antaa käyttäjälle perustiedot korttikäyttäjien määrittelemisestä ja kulunvalvonnan ylläpitämisestä. Kurssilaisilta edellytetään Windows –perustietoja.

Kurssin sisältö:

Operaattorimäärittelyt, kulunvalvonnan aikaohjelmat, kulkuoikeusmääritykset, korttikäyttäjät, tilanäyttö, tapahtumien hallinta, oviohjaukset, raportoinnit, erikoispäivämääritykset.