STANLEY Security Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivujen toimivuutta.

Käytämme tilastoja markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, kun vastaat kyllä jatkaaksesi. Lue lisää Tietosuoja- ja evästekäytännöstämme täältä

Ei Kyllä
Performance In Action™

Smart Key for TIMECON

Ratkaisu avaimettomaan kulunhallintaan

Älykästä kulunhallintaa ilman erillisiä tunnisteita 

 

Smart Key for TIMECON on uusi ratkaisu avaimettomaan kulkemiseen. Smart Key:n avulla nykyinen mekaaninen ja sähköinen lukko muuttuu älykkääksi lukoksi, joka voidaan avata käyttäjän omalla mobiililaitteella. Perinteinen avainten kantaminen jää historiaan, sillä ovet avataan käyttäjän omalla mobiililaitteella ja oikeuksien hallinnointi tehdään suoraan Timecon®22 –järjestelmästä.

Smart Key for TIMECON:n kulkuoikeuksien hallinta tapahtuu TIMECON ASP-palvelussa, johon käyttäjän puhelin ottaa yhteyttä ja hakee aina tapahtumakohtaisen kulkuoikeuden. Oven avaukseen käytettävä digitaalinen avain on aina vaihtuva ja kertakäyttöinen, mikä takaa korkean turvatason. TIMECON ASP-palvelua hallinnoi kulkuoikeuksista vastaava henkilö tai se voi olla liitettynä ASP pääkäyttöpalveluun. Kulkuoikeudet ja muutokset varmistetaan jokaisessa oven avauksessa TIMECON kulunvalvontajärjestelmästä.

Kulunvalvonnan hallinta muuttuu tehokkaaksi, kun kulkuoikeuksia voidaan hallita joustavasti ja nopeasti eikä erillisiä avaimia tarvitse jakaa käyttäjille. Smart Key for TIMECON tuo avaimettoman kulunhallinnan kaikille oville, helposti ja kustannustehokkaasti.

 

Ota yhteyttä

Lisätietoa SMART KEY FOR TIMECONISTA

Lisätietoa SMART KEY FOR TIMECONISTA