STANLEY Security Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivujen toimivuutta.

Käytämme tilastoja markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, kun vastaat kyllä jatkaaksesi. Lue lisää Tietosuoja- ja evästekäytännöstämme täältä

Ei Kyllä
Performance In Action™

TIMECON TUOTEPERHE

TIMECON® tuoteperhe

Stanley Security Oy:n Timecon® tuoteperheeseen kuuluvat Timecon® 22, Timecon® GMS ja Timecon® Unison ratkaisut.  

TIMECON 22 - suomalaista osaamista

SUOMESSA SUUNNITELTU JA VALMISTETTU

Timecon® 22 on nykyaikainen, jatkuvasti kehittyvä kustannustehokas järjestelmä, joka huolehtii mm. kulunvalvonnasta, työajanseurannasta, ruokailuseurannasta, työvaiheseurannasta, projektiseurannasta sekä puhelinvaihteen tietopalvelusta. Järjestelmä palvelee niin turvallisuuden, hallinnon, tuotannon kuin asiakaspalvelunkin tarpeita. Timecon® 22 mahdollistaa myös integroinnin palkkahallinta- ja HR-järjestelmiin.

Timecon Touch

Timecon Touch

TIMECON GMS

Timecon® GMS on ensiluokkainen kulunvalvonnan ja rikosilmoitinjärjestelmän yhdistävä turvallisuusjärjestelmä, joka mahdollistaa kulunvalvonnan ohella tehokkaan hälytysten valvonnan ja käsittelyn. Timecon® GMS sopii keskitettyyn turvallisuuden hallintaan toimitiloihin, joissa kulunvalvonnalta odotetaan saumatonta yhteistoimintaa rikosilmoittimien kanssa. Järjestelmään voidaan integroida kulunvalvonta, rikosilmoitinjärjestelmät, kameravalvonta sekä mm. graafiset kohdekartat.

Timecon® 22 ja Timecon® GMS yhdessä

 
Timecon® 22 ja Timecon® GMS järjestelemät ovat integroitavissa yhteen, jolloin saadaan hyödynnettyä markkinoiden parhaiden kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmien kattavat ominaisuudet.

TIMECON UNISON

Timecon® UNISON on moderni IP-pohjainen turvallisuuden hallintajärjestelmä. Järjestelmä mahdollistaa joustavuudellaan sekä helppokäyttöisyydellään organisaatioille useiden eri turvallisuusjärjestelmien toimintojen tehostamisen integroimalla turvallisuusjärjestelmät yhteen moderniin ja käyttäjäystävälliseen graafiseen käyttöliittymään.

Timecon® UNISON on edistyksellinen Windows-pohjainen ohjelmistoalusta skaalautuville sovelluksille tarjoten täyden tuen virtualisoinnille sekä laajojen tietokantojen hallinnalle yhdistäen käytössä olevat teknologiat ja järjestelmät yhdeksi kokonaisuudeksi.