STANLEY Security Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivujen toimivuutta.

Käytämme tilastoja markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, kun vastaat kyllä jatkaaksesi. Lue lisää Tietosuoja- ja evästekäytännöstämme täältä

Ei Kyllä
Performance In Action™

Stanley Flow lähestyy kulunhallintaa ja teknologian tuomia mahdollisuuksia täysin uudesta näkökulmasta. Stanley Flow on pilvipalveluratkaisu, jonka ansiosta käytössä on aina viimeisin tietoturvallinen versio skaalautuvasta järjestelmästä. Stanley Flowssa asiakkaalle asennetaan ainoastaan lukkoihin soveltuvia adapteriratkaisuja. Asennus on mutkatonta, koska erillisiä lisälaitteita kuten tukiasemia, palvelimia tai kaapelointia ei tarvita.

Stanley Flow on täysin itsenäinen alusta, jota hallitaan Web-käyttöliittymällä, salatusti ja turvallisesti, paikasta riippumatta. Stanley Flow on myös integraatioalusta, joka voi toimia täysin loppukäyttäjältä näkymättömästi olemassa olevan kulunvalvontajärjestelmän rinnalla. Integraation avulla käyttäjähallinta voidaan tehdä olemassa olevassa järjestelmässä. Mobiilit kulkuoikeudet taas voidaan jakaa Stanley Flown elektronisia kanavia pitkin loppukäyttäjien omiin mobiililaitteisiin. Kaiken käyttäjäylläpidon ja järjestelmähallinnan saa myös palveluna Stanley Securityn palvelukeskuksesta, 24 tuntia päivässä, 365 päivää vuodessa.

Stanley Flown kanssa yhteensopivia lukkoadaptereita ja järjestelmiä on jo kymmeniä ja integroimme niitä jatkuvasti lisää. Helpoimmillaan Stanley Flown tukema oviadapteri voidaan asentaa mekaanisen lukon rinnalle kymmenessä minuutissa ja näin modernisoida mekaaninen lukko täysin ilman kaapelointia. Stanley Flow toimii myös yhdessä kulunvalvontalaitteiden kanssa ja se voidaan tuoda kulkutunnisteiden rinnalle vaihtoehtoiseksi mobiilikulkutunnisteeksi.

Stanley Flown kehitys ja ekosysteemin laajeneminen uusien valmistajien tuotteisiin on jatkuvaa. Pilvipalvelupohjaisuus tarkoittaa, että uudet versiot ovat aina heti kaikkien asiakkaiden saatavilla ilman asiakaskohtaisia päivityksiä.

Stanley Flow toimii ilman jatkuvaa yhteyttä mobiiliverkkoon. Avaimet voidaan jaella mobiililaitteeseen etukäteen ja Bluetooth 5 toiminta tukee sekä iOS että Android -puhelimia.

Stanley Flow

  • Helppokäyttöinen oven avaus

  • Tietoturvallinen

  • Kustannustehokas ratkaisu

  • Monipuolinen ovien hallinta

  • Kysy lisää Stanleyn palveluratkaisuista

Ota yhteyttä