STANLEY Security Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivujen toimivuutta.

Käytämme tilastoja markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, kun vastaat kyllä jatkaaksesi. Lue lisää Tietosuoja- ja evästekäytännöstämme täältä

Ei Kyllä
Performance In Action™

Äänievakuointi

Nopeaa evakuointia

Äänievakuointijärjestelmä tuottaa rakennukseen käsikäyttöisesti tai automaattisesti paloilmoitinkeskuksen ohjaamana halutut hälytyssignaalit. Hälytyssignaaleina käytetään merkkiääniä ja puheviestejä tai molempia.

ÄÄNIEVAKUOINTIJÄRJESTELMIEN STANDARDIT

Äänievakuointijärjestelmien yhteydessä tämä tarkoittaa, että kun äänievakuointi toimii osana paloilmoitinjärjestelmää ja kun äänievakuointijärjestelmän avulla käynnistetään automaattisesti palosta varoittavia selväkielisiä viestejä tai vaaratilanteista halutaan varoittaa käsin käynnistettävillä viesteillä, tulee kaikkien käytettävien tuotteiden olla sertifioitu EU: n hyväksymien luokituslaitosten toimesta. Jokaisesta käytettävästä tuotteesta tulee löytyä sertifikaatit ja CE- merkintä, jossa on mainittu minkä standardin mukainen tuote on kyseessä. Muiden tuotteiden käyttäminen ko. käyttötarkoitukseen on kiellettyä.

Uudet standardit ohjaavat laitevalmistajien tuotekehitystä ja sertifiointia. Stanley Securityn Bosch tuotevalikoimasta löytyy laaja valikoima EN54 standardien vaatimukset täyttäviä tuotteita.

Stanley Security Oy myynti-, asennus- ja huoltohenkilöstö on koulutettu suunnittelemaan, asentamaan ja huoltamaan EN54 standardien mukaisia äänievakuointijärjestelmiä. Stanley Security Oy:n korkealuokkainen palveluosaaminen yhdistettynä Stanley Securityn edustamiin paloilmoitinjärjestelmiin sekä äänievakuointijärjestelmiin tuovat asiakkaidemme palo- ja pelastusturvallisuuden huippukorkealle tasolle. 

EVAC yhteensopiva

Praesideo tuoteperhe on EVAC-yhteensopiva ja täyttää maailmanlaajuisten standardien vaatimukset.

EN54-16 SERTIFIOIDUT JÄRJESTELMÄT

Praesideo
Plena Voice Alarm System
Dynacord Pro-Matrix 8000