STANLEY Security Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivujen toimivuutta.

Käytämme tilastoja markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, kun vastaat kyllä jatkaaksesi. Lue lisää Tietosuoja- ja evästekäytännöstämme täältä

Ei Kyllä
Performance In Action™

Etäkuvavalvonta ja Video Hosting

Etäkuvavalvonta

Kameravalvonnan monilla eri sovelluksilla parannetaan yrityksen turvallisuustasoa kustannustehokkaasti ja henkilöstöresursseja säästäen. Etäyhteyksien avulla turvapalvelukeskuksen ammattilaiset suorittavat ennalta sovittuja valvonta- ja palvelutehtäviä yrityksesi kameravalvontajärjestelmää hyödyntäen.

Etäkuvavalvontapalvelun avulla voidaan mm:

  • Tarkastaa hälytysten aiheuttajia kamerakuvien perusteella
  • Valvoa asikaskohdetta kamerakuvien avulla
  • Suorittaa erilaisia etäohjauksia, kuten ovien ja porttien avaamista ja sulkemista

 

Video Hosting (ASP)

Video Hosting on sovellusvuokrausperiaatteella (ASP) toimiva kameravalvonnan tallennuspalvelu, jonka voi hankkia olemassa oleville valvontakameroille tai kokonaisratkaisuna, sisältäen valvontaan käytettävät kamerat.

Palvelu korvaa paikalliset asiakkaan tiloissa olevat kameravalvonnan tallentimet. Palvelu toimii Stanley Security Oy:n turvapalvelukeskuksessa ja asiakkaalla on pääsy kameravalvonnan tallennusjärjestelmään oman käyttöliittymän avulla. Stanley Security vastaa palvelutuottajana tallennusprosessin toimivuudesta sekä tallennuskapasiteetin riittävyydestä. 

Tyypillisinä asiakkaiden haasteina perinteisellä tavalla toteutetuissa kameravalvontajärjestelmissä on tallentimen toimintavarmuuden seuranta sekä tallennusmateriaalin saatavuus poikkeamatilanteissa. Stanley Security Oy:n Video Hosting tarjoaa mahdollisuuden pääkäyttöpalveluun sekä toimintavarman ympäristön, jota valvotaan jatkuvasti. Laiteinvestointeja ei tarvita eikä yksittäisten tallentimien huollosta tai toiminnan valvonnasta tarvitse huolehtia. Tämän lisäksi kuvamateriaali on saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Video Hosting tarjoaa käyttäjäystävällisen kokonaisuuden, sisältäen mm. korjaushuollon, kattavat lisäpalvelumahdollisuudet ja mahdollisuuden etävalvontapalveluihin sovitulla kiinteällä kuukausikululla. Palvelu on liitetty Stanley Security Oy:n turvapalvelukeskukseen. Teräväpiirtokuvan ja korkean luotettavuustason tallennuspalvelulla takaamme, että valvontakamerat ovat aina oikein säädettyinä ja kohdistettuina sovituille valvonta-alueille. Saatavilla olevat lisäpalvelut kohottavat ratkaisun lisäarvoa sekä tehokkuutta edelleen asiakkaan toimipisteen turvaamiseen.