STANLEY Security Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivujen toimivuutta.

Käytämme tilastoja markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, kun vastaat kyllä jatkaaksesi. Lue lisää Tietosuoja- ja evästekäytännöstämme täältä

Ei Kyllä
Performance In Action™

Paloturvallisuus

Pelastuslaissa paloturvallisuuteen liittyvät velvoitteet ovat kiinteistön omistajan tai haltijan vastuulla ja ne vaativat erikoisosaamista. STANLEY Paloturva on paloilmoitinjärjestelmiin ja monipuolisiin palveluihin perustuva innovatiivinen kokonaispalveluratkaisu. Se huolehtii lakien ja asetusten vaatimista toimenpiteistä tavoitteena paloriskien pienentäminen, erheellisten hälytysten vähentäminen ja kustannussäästöjen aikaansaaminen.

Paloturvallisuusasioissa ennakointi on aina eduksi. Palveluntarjoajana huolehdimme asiakkaan puolesta paloturvallisuuden ylläpidosta vuorokauden jokaisena tuntina, vuoden jokaisena päivänä. Asiakkaan toimintaympäristö on turvattu, ja hän voi keskittää voimavaransa häiriöittä ydintoimintaansa. Yrityskohtaiseen paloturvallisuuteen liittyvät seikat ovat usein hyvin yksilöllisiä - joskus jopa ainutlaatuisia. Siksi järjestelmistä ja paloturvapalveluista rakennetaan aina kunkin asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuva ratkaisu.

Paloilmoitinjärjestelmät

EBL512 ja EBL128 paloilmoitinjärjestelmät

Paloilmoitinjärjestelmän tärkein tehtävä on ympäristöstä riippumatta havaita palo ajoissa, jotta palon aiheuttamat vahingot pysyisivät minimissä. EBL512 ja EBL128 järjestelmät ovat älykäitä, interaktiivisia ja itseään analysoivia osoitteellisia paloilmoitinjärjestelmiä. EBL- järjestelmien ilmaisimet ovat interaktiivisia ja ympäristön muutoksiin sopeutuvia. Järjestelmän algoritmeihin eli palomalleihin perustuva älykkyys estää erheellisten hälytysten aiheutumisen. EBL 512–paloilmoitinjärjestelmä on laajennettavissa 30 keskuslaitteen ja yli 15 000 ilmaisimen kattavaksi kokonaisuudeksi. EBL 128 on tarkoitettu pienempiin kohteisiin, johon voidaan liittää 128 osoitteellista ilmaisinta. Lisäksi molempien järjestelmien etuna ovat myös vanhojen järjestelmien helpot päivitykset. Paloturvajärjestelmät pitävät sisällään myös hankalien ja vaativien kohteiden suojaukseen tarkoitetut erikoisilmaisimet: näytteenottojärjestelmät, FiberSens ja muut linjalämpöilmaisinjärjestelmät sekä liekki-, linja-, ja ex-tilailmaisimet.

Lue lisää esitteestä

Stanely Security Paloturva

Stanely Security Paloturva