Huolto- ja ylläpitopalvelut

Säännöllisellä huollolla varmuutta turvallisuustason säilymiseen

Säännöllisesti huollettu turvallisuusjärjestelmä antaa yritykselle varmuutta turvallisuustason säilymisestä sovitulla tasolla koko järjestelmän elinkaaren ajan. Huollettu järjestelmä on myös toimintavarma ja ylläpitokustannuksiltaan helposti hallittavissa.

Huoltopalvelu toteutetaan asiakkaan kanssa yhdessä sovittujen toimintamallien ja palvelutasojen mukaisesti. STANLEY Security Oy:n asiantuntijat suorittavat sovittuja huolto- ja ylläpitotehtäviä asiakaskohteissa sekä hyödyntävät tehokkaasti eri järjestelmien etähuoltomahdollisuuksia.

STANLEY Security Oy:n ammattitaitoinen ja kokenut asiantuntijaorganisaatio palvelee kaikissa turvallisuusjärjestelmien huoltoon, ohjelmistotukeen ja käyttöön liittyvissä palveluissa nopeasti ja laadukkaasti. Palvelu on saatavissa helposti yhdestä palvelunumerosta ja palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti sekä olemme paikallisesti lähellä 16 toimipaikalla.

Palveluun sisältyy mm.

  • Huoltokutsujen vastaanotto 24/7
  • Neuvonta ja käytön opastus
  • Nopea huolto vikatilanteissa sovitussa vasteajassa
  • Järjestelmien ennakkohuollot
  • Järjestelmien ylläpito ja muutokset
  • Varaosapalvelu
  • Asiakasraportoinnit

 

STANLEY Security Oy, yleistä palveluista:

STANLEY Security Oy noudattaa palvelutoiminnassaan sopimusasiakkaidensa kanssa sovittuja palvelutasoja, -sopimuksia ja niiden ehtoja. Muiden kuin sopimusasiakkaiden tai -kohteiden osalta käytetään soveltuvilta osin STANLEY Security Oy palvelukohtaisia- sekä IT2018 sopimusehtoja poislukien sopimuksien palvelutasot.

Mikäli et ole vielä sopimusasiakkaamme, jätä meille yhteydenottopyyntö klikkaamalla tästä. Olemme yhteydessä teihin mahdollisimman pian.

IT2018-sopimusehdot: https://it-ehdot.fi/