Pääkäyttäjäpalvelu

Huolehtii turvallisuuden hallinnoinnista ammattitaitoisesti ja turvallisesti

Turvallisuusjärjestelmät ja niiden käyttö vaativat erikoisosaamista, joka ei
useimmiten liity mitenkään esimerkiksi yrityksen omaan liiketoimintaan. Turvallisuusjärjestelmien oikea ylläpito ja käyttäminen ovat välttämättömiä yrityksen ja organisaation turvaamiselle, toiminnan häiriöttömyydelle sekä jatkuvuuden varmistamiselle.

Stanleyn pääkäyttäjäpalvelu vapauttaa asiakkaan resursseja omaan ydintoimintaan ja huolehtii yrityksen turvallisuudesta katkeamattomasti. Pääkäyttäjäpalvelun tarkoituksena on suorittaa turvallisuusjärjestelmän toiminnallisiin tietoihin liittyviä määrittelyjä sekä näiden tietojen hallintapalveluita asiakkaan palvelupyyntöjen mukaisesti.

Palveluun voidaan liittää esimerkiksi seuraavia järjestelmiä:


Palvelusopimukseen voi halutessa liittää pienempiäkin osa-alueita. Tämä on erityisen tarpeellista silloin, kun asiakas haluaa suorittaa itse osan järjestelmien käyttötoimenpiteistä.Tällöin Stanley varatuu asiakkaan puolesta huolehtimaan asioista esimerkiksi tilanteessa, kun asiakkaan omat resurssit sairastuvat tai ovat tilapäisesti varattuina muihin tehtäviin.

Pääkäyttäjäpalvelun sisältöä on tarvittaessa helppo laajentaa tarpeiden kasvaessa. Palvelun laadun ja sisällön laajentaminen käy vaivattomasti sopimuspäivityksen avulla.