STANLEY ASSURE™

Yksinkertainen kokonaisratkaisu

STANLEY ASSURE™ kokonaisratkaisu on palvelukokonaisuus, jossa muuttumattomaan kuukausimaksuun sisältyy tarkasti asiakkaan tarpeisiin mitoitettu turvajärjestelmätoimitus, huolto- ja ylläpitopalvelut, etähallinta- ja etävalvontapalvelut sekä näiden edullinen rahoitus.

STANLEY ASSURE™ kokonaisratkaisun järjestelmätoimitus sisältää laitteiden ja järjestelmien toimituksen sekä asennus-, käyttöönotto- ja käytönopastustyöt sekä projektijohtopalvelun. Huolto- ja ylläpitopalvelumme ovat avaintekijä STANLEY ASSURE™ kokonaisratkaisussa.

STANLEY ASSURE™ kokonaisratkaisu rakentuu täysin asiakkaan tarpeisiin. Sopimuksella kanssamme asiakkaamme saa täyden hyödyn turvajärjestelmistä ilman laitteiden omistamiseen liittyvää riskiä. Kaikki edut ovat helposti hallittavassa kokonaisuudessa kattaen laitteisto- ja asennuskulut sekä kaikki palvelut, kuten laitteiden huollon ja ylläpidon sekä mahdolliset etäpalvelut.


Valitsemalla STANLEY ASSURE™ kokonaisratkaisun asiakkaamme valitsee samalla hyötysuhteeltaan tehokkaimman vaihtoehdon.

  • Paras laatu yhdistettynä edullisempiin elinkaarikustannuksiin verrattuna perinteiseen hankintatapaan
  • Arvokasta omaa pääomaa ei investoida arvoltaan alenevaan omaisuuteen, sillä me vastaamme laitteiden toimivuudesta ja kunnosta koko sopimusajan
  • Läpinäkyvyyttä: kaikki kustannukset sisältyvät palvelusopimukseen, ei yllättäviä kustannuksia
  • Laitteet, palvelu sekä rahoitus kaikki yhdeltä palveluntuottajalta
  • Joustavuus sopimuksen sisällön muutoksissa, mikäli asiakkaan tarpeet muuttuvat
  • Laaja valikoima etäpalveluita lisättävissä optiona

 

Q&A

MITÄ STANLEY ASSURE™ TARKOITTAA?
STANLEY ASSURE™ on kaiken yhdistävä kokonaisratkaisu, joka sisältää turvallisuusjärjestelmän, palvelut sekä näiden rahoituksen. ASSURE™ ratkaisun avulla asiakas saa yhdellä sopimuksella, yhdellä kuukausimaksulla, koko turvallisuusjärjestelmäratkaisun itselleen kaikkine palveluineen. ASSURE™ siis mahdollistaa turvallisuusjärjestelmän hankkimisen helposti ilman kalliita laiteinvestointeja.

MITÄ STANLEY ASSURE™ PITÄÄ SISÄLLÄÄN?
STANLEY ASSURE™ sisältää jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan toteutettavan turvallisuusjärjestelmätoimituksen, huolto- ja ylläpitopalvelut sekä etähallinta ja -valvontapalvelut yhtä muuttumatonta kuukausimaksua vastaan. Asiakas saa siis täyden hyödyn turvajärjestelmistä ilman niiden omistamiseen liittyvää riskiä. 

MIKSI STANLEY ASSURE™ ON KANNATTAVA VALINTA?
STANLEY ASSURE™ ratkaisun avulla asiakas säästää rahaa. Ratkaisu on hyötysuhteeltaan erittäin tehokas vaihtoehto, joka takaa asiakkaalle, että yllättäviä kuluja ei synny. Stanley Security vastaa laitteiden toimivuudesta koko sopimuskauden ajan. ASSURE™ mahdollistaa, että asiakas saa järjestelmät, laitteet sekä näiden edullisen rahoituksen yhdeltä palveluntuottajalta. Aikaa ei siis tarvitse kuluttaa toimimalla useiden yritysten kanssa eikä kalliita laitteita tarvitse omistaa, mikä selkeyttää huomattavasti turvallisuuden kokonaiskustannusten hallintaa. Kaikki kustannukset sisältyvät ASSURE™ palvelusopimuksen kuukausimaksuun. Sopimushintaa ei myöskään koroteta koko sopimuskautena. 

MISTÄ SAAN STANLEY ASSURE™ RATKAISUN?
STANLEY ASSURE™ on STANLEY Securityn oma ratkaisu, jota muut palveluntarjoajat eivät tarjoa. Turvallisuusjärjestelmän hankkiminen omaa rahoitusta tarjoavalta turvallisuuspalveluntarjoajalta on mahdollista ainoastaan STANLEY Securityn kautta.

 

STANLEY Security Oy, yleistä palveluista:

STANLEY Security Oy noudattaa palvelutoiminnassaan sopimusasiakkaidensa kanssa sovittuja palvelutasoja, -sopimuksia ja niiden ehtoja. Muiden kuin sopimusasiakkaiden tai -kohteiden osalta käytetään soveltuvilta osin STANLEY Security Oy palvelukohtaisia- sekä IT2018 sopimusehtoja poislukien sopimuksien palvelutasot.

Mikäli et ole vielä sopimusasiakkaamme, jätä meille yhteydenottopyyntö klikkaamalla tästä. Olemme yhteydessä teihin mahdollisimman pian.

IT2018-sopimusehdot: https://it-ehdot.fi/