STANLEY Security Oy

Euroopan suurin teknisiä turvapalveluratkaisuja toimittava yritys.

Kokonaisvaltaisia turvaratkaisuja

STANLEY Security Oy toimittaa kokonaisvaltaisia ja innovatiivisia palveluratkaisuja asiakkaille, joille turvallisuus on tärkeää. STANLEY Security Oy on täyden palvelun turvatalo, jonka ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen kulunvalvonta-, kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloturva-, henkilöturva- ja äänievakuointijärjestelmiä. STANLEY Security on osa Stanley Black & Deckerin konsernia, joka kuuluu Yhdysvaltojen 500 suurimman yrityksen joukkoon yhdistäen toiminnassaan globaalit resurssit paikalliseen osaamiseen. 

Kannustamme asiakkaitamme vaatimaan turvallisuuden osaamista ja ratkaisutarjontaa, joka perustuu heidän todellisen tilanteensa, liiketoiminnan ja erityistarpeiden ymmärrykseen. STANLEY Security Oy keskittyy pelkästään yritysturvallisuuteen ja pyrkii olemaan siinä aina alan paras toimija.

STANLEY Security toimii Euroopassa 12 maassa yhteensä yli 6000 työntekijän voimin. Tarjoamme globaaleja ratkaisuja vahvalla paikallisella osaamisella ja yhdistämme eri puolilla Eurooppaa sijaitsevat asiakkaidemme toiminnot turvapalvelukeskuksiimme. 

Suomessa STANLEY Security Oy:llä työskentelee noin 250 työntekijää 16 toimipaikalla. Palveluidemme sydän löytyy turvapalvelukeskuksestamme, joka huolehtii asiakkaidemme turvajärjestelmien etävalvonnasta ja -seurannasta sekä etäkäytöstä ja -hallinnasta.

Ota meihin yhteyttä asiakaspalvelun kautta tai suoraan alueesi myyntivaastaavaan.

Historia

Lähes 30 vuoden kokemuksemme on yksi merkittävä etu vertailtaessa alan toimijoita. Turvallisuuden järjestelmäinvestoinnit ovat yrityksissä päätöksiä, jotka vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen. Siksi on rauhoittavaa tietää, että me tuemme vielä tälläkin hetkellä toimintamme alkuvuosina toimittamiamme järjestelmiä ja aiomme olla tukemassa tänään toimittamiamme järjestelmiä myös tulevaisuudessa.

1986
Toiminta omana yhtiönä alkoi - STW Security perustetaan
1988 
Timecon-liiketoiminta
1992
Servi-turvapalvelu liitettiin osaksi liiketoimintoja
1993
Liittyminen Securitas-konserniin. Nimen muutos: Securitas Tekniikka Oy
1994
Oma tuotekehitys aloitettiin kohteina Timecon ja Walpass
1996
Pankki -liiketoiminta perustettiin
1999
Kaupan liiketoiminta ja palo-liiketoiminta perustettiin

2001
Systems -divisioona syntyy
2004
Nimen muutos: Securitas Systems Oy
2005
Koko divisioonan kattava yhteinen yritysilme
2006
Securitas Systems -divisioona itsenäistyi ja listautui Tukholman pörssiin
2008
Uusi yhteinen nimi käyttöön: Niscayah
2011
Niscayah siirtyy Stanley Black & Deckerin omistukseen
2012
Nimen muutos: Stanley Security Oy