STANLEY Security - Meistä

Kauppojen omistajille, jotka myötävaikuttavat yhteisöidemme ja paikallisen talouden kehitykseen. Turvallisuus- ja tietotekniikkapäälliköille, jotka edistävät turvallisuuttamme työpaikoilla ja vapaa-aikana. Teknologiajohtajille, jotka luovat huomisen älykkäitä ja innovatiivisia liiketoimintamahdollisuuksia. STANLEY Security tarjoaa tehokkaita ja hyvin harkittuja turvallisuusratkaisuja, jotka antavat kaikille mahdollisuuden edistää kehitystä.

Tiedämme, että monimutkaisessa maailmassa nykypäivän haasteiden ratkaiseminen ei riitä - meidän on myös oltava valmiita huomisen mahdollisuuksiin. Siksi olemme olemassa heitä varten, jotka auttavat maailmaa suuntaamaan eteenpäin. Päättäjille, jotka tukevat yhteisöjämme, toimeentuloamme ja yrityksiämme. Pyrimme antamaan näille kaikille tukijoille paremmat mahdollisuudet.

Olemme osa Stanley Black & Decker (NYSE: SWK) -konsernia ja pyrimme olemaan luotettava kumppani näille tukijoille suunnittelemalla, asentamalla, valvomalla ja ylläpitämällä kattavia turvallisuus- ja paloturvallisuusratkaisuja. STANLEY Security on maailman toiseksi suurin turvallisuusyritys * - ja sillä on yli 10 000 työntekijää 200 toimistossa ympäri maailmaa. Meillä on tarpeeksi osaamista, asiantuntijuutta sekä resursseja tarjotaksemme yksilöllisiä palveluja kaiken kokoisille asiakkaille, alasta riippumatta.

Teemme yhteistyötä organisaatioiden kanssa yli 60 maassa eri aloilla, mukaan lukien julkishallinto, vähittäiskauppa, koulutus, sosiaali- ja terveydenhuolto, teollisuus, rahoitus, liikenne ja logistiikka. Tämä antaa meille kyvyn toimittaa ratkaisuja, jotka suojaavat asiakkaidemme arvokkaimpia voimavaroja ja antaa tietoja, jotka auttavat arvioimaan tulevaisuuden riskejä ja mahdollisuuksia entistä tehokkaammin. Asiantuntemuksemme, oivalluksiemme ja teknisten ratkaisujemme avulla STANLEY Security -verkosto voi tukea kaikkia tukijoita, jotka edistävät kehitystä.

*perustuen kokonaisliikevaihtoon