Empowering Protectors

Lokakuussa vietämme Maker Month-kuukautta jolloin juhlistamme alan ammattilaisia ja innostamme ihmisiä kehittämään ammattiosaamistaan.

Osana Stanley Black & Deckeriä me STANLEY Securityllä vietämme joka lokakuu Maker Month -kuukautta, jolloin juhlistamme tekijöitä ja alan ammattilaisia kaikkialla maailmassa ja innostamme ihmisiä kehittämään ammattiosaamistaan.

Lokakuussa olemme ylpeitä voidessamme kohdistaa huomion huoltoedustajiin.

Huoltoedustajat tuovat inhimillisyyttä erittäin tekniseen alaan. He rakentavat ja hoitavat asiakassuhteita, kuuntelevat asiakkaiden tarpeita ja auttavat luomaan ratkaisuja, jotka tuovat yrityksille lisäarvoa, mahdollistaen niiden turvallisen ja tehokkaan toiminnan.

Miksi ryhtyä huoltoedustajaksi

Huoltoedustajalla on tärkeä rooli työ- ja elinympäristöjen turvallisuuden, terveyden ja tehokkuuden parantamisessa. He ovat etulinjassa asentaen innovatiivista turvallisuusteknologiaa asiakkaiden toimipaikkoihin ja auttaen heitä hallitsemaan ja ratkaisemaan ongelmia.

Huoltoedustajan rooli on dynaaminen, ja jokainen päivä on erilainen – mutta jokainen päivä tarjoaa mahdollisuuden innovoida ja vaikuttaa.

Alla huoltoedustajamme ympäri maailmaa kertovat mikä heidän työpäivästään tekee erityisen.

 

 

 

 

 

Alla olevasta videosta näet millaista on työskennellä huoltoedustajana STANLEY Securityllä.


Mikäli huoltoedustajan tehtävät kiinnostaa, käy tarkastamassa onko meillä paikkoja auki tai lähetä meille avoin hakemus.