Luotettu turvaalisuuskumppani ympäri maailman

Globaalia turvallisuutta yhdeltä toimittajalta

Globaalit asiakkuudet -ohjelmamme tuella organisaatiot voivat yhtenäistää ja ylläpitää yhdenmukaista turvapalvelukokemusta ympäri maailman. Toimimme 6 mantereella, ja voimmekin tarjota sinulle tukea kaikkialla maailmassa – nykyisillä toiminta-alueillasi ja liiketoimintasi kasvaessa myös uusilla alueilla. Ryhtymällä kumppaniksemme saat kaikki tarvitsemasi turvapalvelut helposti ja kätevästi yhdeltä toimittajalta, sijainnista riippumatta.

 

 

    

  Yli 200 toimipistettä        ICON3_50x50.png  150+ jakelupistettä

                             ICON2_50x50.png 6 eri mantereella             ICON4_50x50.png 8500+ työntekijää ympäri maailman

 

 

Globaali tuki, paikallinen luotettavuus

Olemme globaali toimija, jonka paikalliseen tukeen voit luottaa. Alueelliset projektipäällikkömme ja insinöörimme ovat tarvittaessa tukenasi. Tiimimme ovat auttaneet globaaleja organisaatioita turvallisuusjärjestelmien käyttöönotoissa Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Keski-Euroopassa, Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Afrikassa ja Aasiassa.

Kaikki asiantuntijamme tuntevat oman alueensa turvallisuusjärjestelmien käyttöönottoon ja ylläpitoon liittyvät lait ja määräykset. He myös toimivat yhteistyössä globaalien tiimiemme kanssa varmistaakseen, että paikalliset turvatoimintosi vastaavat globaaleja standardejasi.

 

 

Miten teemme sen

Kaikki projektimme alkavat kattavalla perehdytyksellä, jotta ymmärrämme tarpeesi ja voimme laatia ne täyttävän toimitussuunnitelman.

Projektin aikana globaalien turvallisuusstandardiesi noudattaminen on meille ensiarvoisen tärkeää – etenkin, jos olet uusi asiakkaamme – jotta voimme toimittaa sinulle yhdenmukaisen turvallisuuskokemuksen alueesta riippumatta.

Projektiemme korkean laatutason ylläpitäminen on meille tärkeää, ja siksi kehitämme ja panostamme jatkuvasti toimitusmalliimme. Näin varmistamme, että hyödynnämme uusimpia projektinhallintatyökaluja, prosesseja ja teknologioita – ja että tiimeissämme on parasta osaamista

 

Tutustu Globaalit asiakkuudet -esitteeseemme

Haluatko tietää lisää Globaalit asiakkuudet -ohjelmastamme ja kuinka voimme tukea sinua maailmanluokan turvallisuusjärjestelmän käyttöönotossa ja hallinnassa? Lue esitteestä, miten hyödynnämme globaalia kokemustamme vastataksemme paikallisiin turvallisuustarpeisiisi.

LUE ESITE TÄSTÄ (voit myös ladata esitteen avattuasi sen)