Haluatko olla yksi meistä?

Me olemme STANLEY Security

STANLEY Securityilla on noin 250 työntekijää eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle ja Turusta Joensuuhun. Meillä voit työskennellä monissa eri tehtävissä; asentajana, huoltoteknikkona, projektipäällikkönä, asiakaspalveluhenkilönä tai vaikkapa valvojana 24/7 toimivassa hälytyskeskuksessa tai palvelujemme myyntipäällikkönä. Voit myös luoda uran yrityksessämme kehittämällä osaamistasi useissa toisia tukevissa tehtävissä – myös ulkomailla.

STANLEY Securitylla olet osa kansainvälistä Electronic Security organisaatiotamme, joka on osa maailmanlaajuista Stanley Black & Decker -konsernia.  

Yrityksemme tarjoaa laajasti turvallisuuteen liittyviä palveluja, turvallisuustekniikasta asennukseen, käyttöönottoon ja ylläpitoon. STANLEY Security toimittaa kokonaisvaltaisia ja innovatiivisia palveluratkaisuja asiakkaille, joille turvallisuus on tärkeää. Olemme täyden palvelun turvatalo, jonka ratkaisut perustuvat nykyaikaiseen teknologiaan, skaalautuviin järjestelmiin ja niitä tukeviin palveluihin. Toimintamme tavoitteena on lisätä ja tehostaa asiakkaittemme turvatasoa sekä tarjota ratkaisujemme avulla heille myös strategista kilpailuetua. Toimitamme ja ylläpidämme muun muassa kulunvalvonta-, kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloturva-, tuotesuojaus-, henkilöturva-, lukitus-, paikannus- ja äänievakuointijärjestelmiä.

Kannustamme asiakkaitamme vaatimaan turvallisuuden osaamista ja ratkaisuja, jotka perustuvat heidän todellisen tilanteensa ja liiketoiminnan erityistarpeisiin. Me, STANLEY Security, keskitymme yritysten ja organisaatioiden turvallisuuteen. Haluamme olla siinä alan paras.

Haluamme joukkoomme kyvykkäitä henkilöitä antamaan osaamisensa asiakaslähtöisten ratkaisujen tuottamiseen arvomaailmamme mukaisella asenteella. Ihmisiä, joilla on aito halu sitoutua, kasvaa ja kehittyä kanssamme turva-alan edelläkävijänä. Vahva palveluasenne, ammattimaisuus ja luotettavuus ovat asioita, jotka kuvaavat hyvin STANLEY Securityn henkilöstöä.

Haluatko olla yksi meistä?

Huolehdimme työntekijöistämme

TYÖVÄLINEET
Kannettava tietokone- ja puhelinetu

TYÖTERVEYSPALVELUT
Työterveydessä meistä huolehtii Terveystalo

LOUNASETU
Lounasetuna toimii ePassi-sovellus

 

 

 

 

KOULUTUS JA KEHITTYMINEN
STANLEY ACADEMY on STANLEY Securityn sisäisen koulutuksen konsepti.

LIIKUNTA- JA KULTTUURIETU
Tarjoamme työntekijöillemme Smartum liikunta- ja kulttuuriedun.

TYÖHYVINVOINTI
Työntekijöillämme on mahdollisuus käyttää ergonomisia työvälineitä.

Tutustu STANLEYn porukkaan

Reija toimii Business Supportin, eli extra sales laskutuksen, asiakashallinnan ja sopimushallinnan esimiehenä ns. monitoimihääränä.

”Parasta työssäni on asiakkaat, työkaverit, ratkaistut haasteet ja positiivinen palaute. Lisäksi BuSu tiimi on ihan kymppi! Ahkera, joustava ja toisiaan tukeva tiimi. Ja kyllä kaikki työkaverit, pieni pilailu ja ystävällinen piruilu maustavat työpäiviä mukavasti. Naurua pitää olla 😊”

Reija Suolanen, Business Support Manager

Jamie aloitti uransa STANLEY Securitylla asennuksessa ja siirtyi sieltä oppeineen projektipäälliköksi. Hän työskentelee koko STANLEYN henkilökunnan kanssa, toisinaan jopa pohjoismaisella tasolla.

"Parasta työssäni on päivittäiset haasteet ja ehdottomasti ongelmien ratkaiseminen sekä tutustuminen uusiin ihmisiin."

Jamie Böning, Project/Service Manager

Juhanilla on ihmisläheinen lähestymistapa turvallisuusajatteluun. Lisäksi hän kokee suurta paloa kehittää asiakaspalveluhenkistä toimintamallia.

” STANLEY Security on vaativa, mutta myös vahvan tuen antava yhtiö. Parasta työssä on olla tekemisissä mahtavien työkavereiden ja turvallisuusalan ammattilaisten kanssa sekä asiakkaiden kanssa koetut molemminpuoleiset onnistumisen tunteet.”

Juhani Helenius, Palvelupäällikkö

Nina toimii STANLEYlla järjestelmäkouluttajana/ -asiantuntijana. Asiakaskoulutusten lisäksi kouluttajat tekevät asiakkaille alkuparametrointeja ja käyvät myyjien mukana asiantuntijan roolissa tapaamassa asiakkaita. Ninalla on kollegansa kanssa huippu tiimi ja he toimivat tiiviissä yhteistyössä samassa avotilassa ohjelmistotuen porukan kanssa.

” Mukavien kollegoiden ja ihanien asiakkaiden lisäksi pidän siitä, että työni on vaihtelevaa ja pääsen vierailemaan monissa yrityksissä ja työyhteisöissä. Arvostan sitä, että voin vaikuttaa omaan kalenteriini ja aikatauluihini.”

Nina Arajuuri, System training