Tuemme huomisen huoltoedustajia

Stanley Black & Deckerin lokakuu on Maker Month -kuukausi, jolloin annamme tunnustusta heille, jotka tekevät asioita; tuotteita, ratkaisuja, innovaatioita. Tänä vuonna nostamme esiin huoltoedustajiamme – turvallisempien, terveellisempien ja tehokkaampien ympäristöjen tekijöitä.

Sen lisäksi, että juhlistamme tässä kuussa huoltoedustajiamme, sitoudumme myös tukemaan tulevaisuuden tekijöitä kehittämään taitoja, joita he tarvitsevat aloittaessaan työskentelyn alalla ja edetessään urallaan.

 

 

Miksi tuemme tulevaisuuden tekijöitä

Osaamisvajeen vuoksi maailmassa on täyttämättä 10 miljoonaa työpaikkaa. Stanley Black & Decker on sitoutunut täyttämään tätä vajetta.

Olemme osa SBD-perhettä, ja velvollisuutemme on osallistua turvallisuusalan osaajien määrän kasvattamiseen. Siksi haluamme tarjota ihmisille mahdollisuuksia hankkia sellaista ammatillista osaamista, jota alallamme työskentelevät asennus- ja huoltoedustajat tarvitsevat.

 

Miten tuemme tulevaisuuden tekijöitä

Työskentelemme yhdessä koulujen ja oppilaitosten kanssa Pohjois-Amerikassa, Isossa-Britanniassa ja Euroopassa, ja tarjoamme rahoitusta ja tukea tekniikasta kiinnostuneille opiskelijoille.

Opiskelijat voivat hakea koulunsa/oppilaitoksensa kautta stipendiä, ja valitut hakijat saavat apurahan vuoden 2021 alussa.

Kerro kiinnostuksestasi nyt sivun alalaidassa olevalla lomakkeella, niin kuulet lisää ensimmäisten joukossa.

 

 

 

Miksi ryhtyä huoltoedustajaksi

Huoltoedustajilla on tärkeä rooli työ- ja elinympäristöjen tekemisessä turvallisemmiksi, terveellisemmiksi ja tehokkaammiksi. He ovat etulinjassa asentaen innovatiivista turvallisuusteknologiaa asiakkaiden toimipaikkoihin ja auttaen heitä hallitsemaan ja ratkaisemaan ongelmia.

Huoltoedustajan rooli on dynaaminen, ja jokainen päivä on erilainen – mutta jokainen päivä tarjoaa mahdollisuuden innovoida ja vaikuttaa.

Kuuntele alta, mitä huoltoedustajamme kertovat.

Kerro kiinnostuksestasi

Jos opiskelet nyt tai aiot opiskella vuonna 2021, kerro kiinnostuksestasi apurahoihimme. Tähdelllä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Lähettämällä tietosi, hyväksyt että käytämme tietojasi tietosuoja- ja evästepolitiikamme mukaisesti.

Liity tiimiimme

Onko sinulla jo tarvittava osaaminen ja kokemus?

Katso avoimet paikkamme tai lähetä avoin hakemus.