Tulevaisuuden datakeskuksen turvallisuussuunnitelma

VUODEN 2020 TULEVAISUUDEN DATAKESKUS -RAPORTTI

STANLEY Securityn julkaisema "Tulevaisuuden datakeskuksen turvaaminen" -raportti tarjoaa näkökohtia datakeskusten omistajien ja operaattoreiden kohtaamiin tietoturvahaasteisiin keskusten kehittyessä vastaamaan maailman digitaalitalouksien tarpeisiin.

Lataa koko raportti pysyäksesi ajan tasalla uusimmista trendeistä ja kehityksestä ja lukeaksesi, mitä sinun on tiedettävä turvataksesi datakeskuksesi tulevaisuuden.

Raportti on julkaistu datakeskusten ennennäkemättömän kasvun aikana. Tällainen eksponentiaalinen kasvu edellyttää innovatiivista ajattelua ja kehittyvät liiketoimintamallit asettavat uusia, sekä operatiiviseen että turvallisuuteen liittyviä haasteita. STANLEY Securityn datakeskustiimin kirjoittama raportti tutkii datakeskusten elinkaarta ja niiden tulevaisuutta muokkaavia trendejä.

LUE JA LATAA RAPORTTI TÄSTÄ

 

 

‘Tulevaisuuden
datakeskuksen
turvaaminen’
-raportissa on
4 pääaihetta

 
"Datakeskuksien muutosten nopeus ja laajuus on muuttunut dramaattisesti viime vuosina, ja tämä trendi jatkuu ja voimistuu entisestään. Tutkimuksemme pohjalta on selvää, että vaikka turvallisuusteknologia kehittyy koko ajan merkittävästi, uuden teknologian sisällyttäminen datakeskusten parhaisiin käytäntöihin ja strategioihin ei useinkaan ole pysynyt mukana vauhdissa. Datakeskusten omistajien ja operaattorien on tunnustettava globaalia asiantuntemusta ja kokemusta omaavien turvallisuusratkaisuja tarjoavien yritysten rooli tässä nopeatempoisessa markkinassa. Tunnistamalla erilaiset riskiprofiilit aina hyperskaalasta mikrotiloihin, datakeskukset voivat vastata uusiin haasteisiin johdonmukaisella ja luotettavalla projektiriskien hallinnalla koko elinkaarensa ajan."