STANLEY Security Oy:n uuden kulunhallintapalvelu Stanley Flown julkinen lanseeraus tapahtuu 16.5. STANLEY Securityn järjestämässä kutsuvierastilaisuudessa.

Stanley Flow on Stanley Security Oy:n uusi pilvipohjainen palvelu, jonka avulla käyttäjälle myönnetään ovien avausoikeuksia. Ovien avaus tapahtuu vaivattomasti käyttäjän omalla mobiililaitteella. Stanley Flow on täysin itsenäinen sovellus, jota hallitaan Web-käyttöliittymällä, salatusti ja turvallisesti, paikasta riippumatta. Järjestelmä voidaan integroida toimimaan olemassa olevan kulunvalvontajärjestelmän rinnalle.

Helppo ja nopea käyttöönotto

Helpoimmillaan Stanley Flown tukema oviadapteri voidaan asentaa mekaanisen lukon rinnalle kymmenessä minuutissa ja näin modernisoida mekaaninen lukko täysin ilman perinteistä kaapelointityötä. Stanley Flow toimii myös yhdessä kulunvalvontalaitteiden kanssa ja se voidaan valita kulkutunnisteiden rinnalle vaihtoehtoiseksi mobiilikulkutunnisteeksi.

Jatkuvaa kehitystä

Stanley Flown kehitys ja ekosysteemin laajeneminen uusien valmistajien tuotteisiin on jatkuvaa. Yhteensopivia lukkoadaptereita ja järjestelmiä on jo kymmeniä ja STANLEY Security integroitityö on jatkuvaa. Tuotekehityksen ja päivitysten sekä pilvipohjaisen ratkaisun ansiosta käyttäjällä on aina viimeisin versio käytettävissä tietoturvallisuuden takaamiseksi.

Stanley Flow toimii ilman jatkuvaa yhteyttä mobiiliverkkoon. Avaimet voidaan jakaa mobiililaitteeseen etukäteen ja Bluetooth 5 toiminta tukee sekä iOS että Android -puhelimia.

”On ilo olla mukana kehittämässä tulevaisuuden ekosysteemiä jossa eri valmistajien tuotteet ja alustat voidaan integroida saumattomaksi kokonaisuudeksi Stanley Flown avulla. Asiakkaiden kanssa käydyistä keskusteluista huomasimme jo varhaisessa vaiheessa, että valitsemamme suunta on oikea.” toteaa Jussi Viitanen, Product Manager.

Lisätietoja:

Jussi Viitanen, Product Manager, STANLEY Advanced Technology Solutions
+ 358 44 345 7489, jussi.viitanen@sbdinc.com

https://www.stanleysecurity.fi/palveluratkaisumme/stanleyflow/

Stanley Security Oy on täyden palvelun turvatalo, jonka ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen kulunvalvonta-, kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloturva- ja henkilöturvajärjestelmiä. Olemme osa globaalia Stanley Black & Decker -konsernia. Katso lisää www.stanleysecurity.fi.