Joni Kostamo valittu yhdeksi SVLL:n vuoden työntekijäksi

Suomen Vartioliikkeitten Liitto ry:n (SVLL) jäsenyrityksissä on valittu Vuoden 2020 työntekijät. Tänä vuonna Vuoden työntekijät nimettiin poikkeuksellisesti yhdeksässä alan yrityksessä aiemman yhden sijaan. Vuosi on ollut koronapandemian vuoksi raskas koko alalle ja siksi palkitsemisessa haluttiin korostaa kaikkien jäsenyritysten henkilöstön roolia.

Suomen Vartioliikkeitten Liitto ry on vartioimis- ja turvallisuusalan toimialajärjestö, jonka tarkoituksena on edistää jäsentensä elinkeinopoliittisia etuja sekä jäsentensä välistä yhteistoimintaa. Jäseninä ovat alan yritykset, jotka kantavat huolta alan kehityksestä etenkin lainsäädännön, kuluttajasuojan ja henkilöstön koulutuksen osalta. Tänä vuonna 70 vuotta täyttänyt liitto on valinnut jäsenyrityksistään Vuoden ansioituneen vartijan jo 37 perättäisenä vuonna.

Vuoden 2020 työntekijöinä palkittiin työssään taitavia, esimerkillisiä ja vartiointityöhön sekä asiakaspalveluun myönteisesti suhtautuvia osaajia. STANLEY Securityltä palkinto myönnettiin Helsingin toimipisteessä Turvapalvelukeskuksessa työskentelevälle Joni Kostamolle.

Joni on hoitanut esimerkillisesti omat työtehtävänsä sekä sen lisäksi:

  • 2019-2020 vuodenvaihteessa Turvapalvelukeskuksen tiloissa toteutettiin päivystäjien työpisteiden uudistus, johon Joni osallistui aktiivisesti.
  • Joni oli oma-aloitteisesti mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa työpisteiden muutosta.
  • Jonin ansiosta työpisteet saatiin toteutettua niin että ne toimivat parhaalla mahdollisella tavalla Turvapalvelukeskuksen päivystystyössä.


Lisäksi Joni on aktiivisesti ollut mukana testaamassa SOC:n valvontatyökalujen kehityshankkeissa.

 

Toivotamme Jonille onnea nimityksestä!

 

Joni on työskennellyt alalla vuodesta 2001 lähtien, muutakin välillä kokeillen ja STANLEY Securitylle hän tuli vuoden 2014 alussa.

”Työpäiväni STANLEYllä alkaa silloin, kun muut ovat jo melkein lähteneet kotiin, pääsääntöisesti yövuorossa. Vuoron alussa vaihdetaan kuulumiset kollegoiden kanssa ja käydään läpi työhön liittyvää tärkeää tietoa, lähinnä kohteissa tapahtuvasta poikkeavasta toiminnasta. Alkuillasta on yleensä kiire, kun asiakaskohteet ovat menossa kiinni ja ongelmia tulee eteen. Siitä yötä kohden vähän rauhoittuu ja yö menee kohteiden laitteistoa valvoessa, sekä kameroitse tapahtuvaa valvontaa toteuttaessa. Aamulla odottaa taas uudet haasteet, kun yhteiskunta herää uuteen päivään.

Turvallisuusalalle lähdin aikoinaan, kun olin Prismassa töissä ja monesti olin auttamassa vartijoita heidän työtehtävissään. Siitä sain kipinän alalle ja turvallisuusala onkin näytellyt suurinta osaa työhistoriassa.

Palkitsevinta työssäni on monipuolisuus. Turvapalvelukeskuksessa vastaan tulee tilanteita laidasta laitaan ja hankalien tilanteiden kääntäminen voitoksi saa hyvälle mielelle. Myös tutuksi tulleet asiakkaat piristävät vuoroa ja heidän kanssaan tuleekin jutusteltua, jos työtilanne niin sallii.

Kaiken kaikkiaan kun mittaa asiakkaita, työkavereita ja työpaikkaa, on STANLEY Security loistava työpaikka.”