STANLEY Security Oy:n Turvapalvelukeskus valmiudessa COVID-19 aikana

STANLEY Securityn turvapalvelukeskuksen asiakkaana voit olla aina varma siitä, että käsittelemme turvallisuuttasi parhaalla mahdollisella tavalla.


STANLEY Security Oy:n Turvapalvelukeskus on auditoitu ja sertifioitu Inspecta Tarkastus Oy:n toimesta ja täyttää seuraavat vaatimukset: SFS-EN ISO 9001:2015, SFS-EN 50518- (1-3). Tämä tarkoittaa mm. sitä, että meillä on täysin kahdennettu hälytyksensiirto sekä dokumentoidut prosessit ja harjoitetut rutiinit, joilla varmistamme Turvapalvelukeskuksemme toiminnan myös poikkeustilanteissa.

Olemme luoneet useita prosesseja ja käytäntöjä vastaamaan nykyiseen tilanteeseen. Niihin sisältyy toimenpiteitä, kuten vierailukiellot, työresurssien uudelleen organisointi ja sisäiset koulutukset työvoimareservin lisäämiseksi, tehostetut puhdistus- ja hygieniakäytännöt toimipaikassa sekä henkilökunnan ohjeistus karanteeni- ja sairaustapauksissa.

Meillä on myös mahdollisuus tasapainottaa työkuormitusta Tukholman STANLEY:n kanssa, joka toimii samalla järjestelmällä, vaatimuksilla, prosesseilla ja koulutuksella kuin Helsingin Turvapalvelukeskus.

Mikäli nykyinen tilanne muuttuu erittäin haastavaksi, voimme aina priorisoida hälytysvalvonnan.

STANLEY Security seuraa tiiviisti tapahtumien kehitystä sekä viranomaisten päätöksiä, neuvoja ja suosituksia. Olemme hyvin valmistautuneita tähän haastavaan tilanteeseen ja asiakkaanamme voit olla varma, että valvomme turvallisuuttasi olemassa olevien sopimusten mukaisesti.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat lisätietoa Turvapalvelukeskuksen toimenpiteistä palveluiden ja toimintojen jatkuvuuden turvaamiseksi.


Juhana Karvonen

Palvelupäällikkö

Turvapalvelukeskus
STANLEY Security Oy