Turvallisuuspalvelujen ja –järjestelmien tarjoaja Stanley Security vahvistaa organisaatiotaan Suomessa ja on nimittänyt B.Sc MBA Pasi Korhosen (49) Suomen toimintojen maajohtajaksi (General Manager). Stanley Security Oy on osa Stanley Black & Decker –konsernia. Suomessa Stanley Security on teknisten turvaratkaisujen ja järjestelmäpalveluiden markkinajohtaja.

Stanley Securityn uudella maajohtajalla Pasi Korhosella on vahva B2B palveluiden myynnin, markkinoinnin ja liiketoimintajohdon kokemus. Korhonen on työskennellyt aiemmin mm. Sanoma Pron ja Telian johtotehtävissä. Uuteen tehtäväänsä Korhonen siirtyy Elisa Oyj:n palveluksesta, jossa hän viimeksi on johtanut Professional Business -yksikköä. Uuteen maajohtajan tehtäväänsä Pasi Korhosella on laaja kokemus tietoliikenteen ja digitaalisten palvelujen markkinoinnista, myynnistä ja toimittamisesta vaativiin asiakasympäristöihin.

”Olen ollut kehittämässä ja markkinoimassa tietoliikennealan palveluja ja ratkaisuja, viimeksi Elisa Oyj:ssa. Turvallisuustoimialan merkitys on korostunut viime vuosina ja parhaillaan ala elää voimakkaan teknologisen kehittymisen aikaa. On kiehtovaa päästä mukaan kehittämään tätä toimintaa. Stanley Security on alansa selkeä ykkönen Suomessa toimittaen turva- ja kulunvalvonnan palveluita ja järjestelmiä laajasti sekä yksityiselle sektorille että julkishallinnon vaativiin tarpeisiin. Jatkossa vahvistamme entisestään Stanley Securityn roolia sekä kasvatamme kokonaismarkkinaa, jatkaa Pasi Korhonen.

”Pasilla on vankka kokemus alamme teknologisista ratkaisuista ja hänellä on näkemystä ja tahtoa kehittää toimintaamme edelleen. On upeaa saada Pasi tiimiimme sekä Suomen maajohtajana että kansainvälisen konsernimme jäsenenä” toteaa Kettil Stenberg, Stanley Securityn pohjoismaiden toiminnoista vastaava johtaja.

Lisätietoja:

Pasi Korhonen, Maajohtaja, Stanley Security Suomi
+358 050 506 0804, pasi.korhonen@sbdinc.com

Kettil Stenberg, Regional General Manager, Stanley Security
+358 50 566 5399, kettil.stenberg@sbdinc.com

Stanley Security Oy on täyden palvelun turvatalo, jonka ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen kulunvalvonta-, kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloturva-, tuotesuojaus- ja henkilöturvajärjestelmiä. Olemme osa globaalia Stanley Black & Decker -konsernia. Katso lisää www.stanleysecurity.fi.