STANLEY Finland

Haluatko olla yksi meistä?

Haluamme joukkoomme kyvykkäitä henkilöitä antamaan osaamisensa asiakaslähtöisten ratkaisujen tuottamiseen arvomaailmamme mukaisella asenteella. Ihmisiä, joilla on aito halu sitoutua, kasvaa ja kehittyä kanssamme turva-alan edelläkävijänä. Vahva palveluasenne, ammattimaisuus ja luotettavuus ovat asioita, jotka kuvaavat hyvin Stanley Securityn henkilöstöä.

STANLEY Securityll Oy:llä on yli 200 työntekijää eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle ja Turusta Joensuuhun. Meillä voit työskennellä monissa eri tehtävissä; asentajana, huoltoteknikkona, projektipäällikkönä, asiakaspalveluhenkilönä, ohjelmoijana, ICT-asiantuntijana tai vaikkapa valvojana 24/7 toimivassa hälytyskeskuksessa tai palvelujemme myyntitehtävissä. Voit myös luoda uran yrityksessämme kehittämällä osaamistasi useissa toisia tukevissa tehtävissä – myös ulkomailla.

Hae meille töihin

Käy tutustumassa STANLEYN työntekijöihin ja lukemassa lisää Me olemme STANLEY Security -sivulta, josta löydät lisäksi avoimet työpaikkamme. Mikäli sopivia työpaikkoja ei löydy, voit jättää meille myös avoimen hakemuksen.