Sosiaali- ja terveysala

Sairaaloilla, hoitolaitoksilla, apteekeilla ja lääketeollisuudella on paljon turvallisuustarpeita ja niiden toimintaa säädellään lain ja asetuksin. Lisäksi henkilöstön, potilaiden ja vierailijoiden turvallisuutta on suojeltava tehokkaasti.

Asiattomien pääsyä kielletyille alueille, valvottavien aineiden käyttöä ja kalliita laitteita on pystyttävä hallitsemaan tehokkaasti. STANLEY Securityllä on monen vuoden kokemus turvallisuusratkaisuista terveydenhuoltoalalla. Ymmärrämme optimaalisen toiminnan merkityksen sekä ratkaisujen suunnittelun, jotka on optimoitu tuhansien käyttäjien kohteisiin.

 

Miksi valita STANLEY Security:

  • ISO9001: 2015 -sertifioitu asentaja, luotettavan toimittajan takuu
  • Markkinoiden johtavat tuotteet ja palvelut terveydenhuoltoalalle
  • Oma tekninen valmius 24/7, joustavat vaihtoehdot palvelusopimuksille
  • Etävalvonta hälytys- ja kuvavalvontapalveluita varten
  • Tarvittavat asiantuntija suunnittelussa, projektoinnissa, asennuksessa ja toteutuksessa

Terveydenhuoltoalalle räätälöidyt ratkaisut

Terveydenhoitoala on kriittinen infrastruktuuri. Ymmärrämme optimaalisesti toimivien turvajärjestelmien tärkeyden, joilla vältetään tarpeettomia toimia. Kun STANLEY Security on turvallisuuskumppanina, saat paitsi yhden johtavista turvallisuustoimittajista, myös paikallisen kumppanin jolla on vuosien kokemus terveydenhuoltoalasta. Meillä on laaja kokemus niin murtosuoja- kuin kulunvalvontaratkaisujen toimituksista sekä pieniin että suuriin tiloihin.


Olet turvallisissa käsissä STANLEY Securityssä

ISO-sertifioituna yrityksenä, saat meistä turvallisuustoimittajan, joka asettaa korkeat vaatimukset sekä toiminnallisuudelle, laadulle, että järjestelmien huollolle. Olipa kyseessä toiminnallisesti ratkaiseva sairaaloiden kulunvalvonta tai turvallisuutta luova kameravalvonta, meillä on asiantuntemusta, ammattitaitoa ja teknistä valmiutta tarvittavan palvelun tarjoamiseen ympäri vuorokauden. Pystymme toimittamaan siis ratkaisuja kaiken kokoisille ja kaikenlaisille toimialoille.

 

Turvallisuus ja luotettavuus ovat ratkaisevan tärkeitä

Turvajärjestelmien toiminnallisuus ja toiminta ovat kriittisiä, sillä terveydenhuoltoalalla on tuhansia asiakkaita. Kyse on turvallisuudesta; paitsi asiakkaille myös turva-asennuksia käsittelevälle henkilökunnalle. Siksi oikeanlaisen ratkaisun valinta on merkittävää komponenttien kestävyyden varmistamiseksi, sekä siksi että järjestelmiä voidaan hallita ja käyttää helposti ja tehokkaasti joka päivä.

Asennamme ja huollamme alan johtavia turvajärjestelmiä sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Esimerkkejä tuetuista valmistajista:

  • 3xLOGIC
  • Pacom
  • Axis
  • Milestone

 

Lue englanninkielinen esitteemme

STANLEY Securitysta saat kumppanin, joka huolehtii turvallisuudesta kokonaisvaltaisesti.

Asennamme ja huollamme järjestelmiä jatkuvasti ja tarvitsemallasi aikavälillä, joten pidämme huolen, että asennuksesi toimii optimaalisesti. Turvallisuusasiantuntijamme neuvovat myös vaihtoehdoissa, suunnittelussa ja itse asennuksessa.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme jo tänään saadaksesi lisätietoja ratkaisuistamme ja siitä, miten voimme auttaa varmistamaan asennuksesi parhaalla mahdollisella tavalla, budjetin rajoissa.

 

Lue lisää ratkaisuistamme

STANLEY AnalyticsRikosilmoitinKulunvalvontaKameravalvontaPaloturva