STANLEY Security Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivujen toimivuutta.

Käytämme tilastoja markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, kun vastaat kyllä jatkaaksesi. Lue lisää Tietosuoja- ja evästekäytännöstämme täältä

Ei Kyllä
Performance In Action™

STANLEY ASSURE™

STANLEY ASSURE™ kokonaisratkaisu on palvelukokonaisuus, jossa muuttumattomaan kuukausimaksuun sisältyy tarkasti asiakkaan tarpeisiin mitoitettu turvajärjestelmätoimitus, huolto- ja ylläpitopalvelut, etähallinta- ja etävalvontapalvelut sekä näiden edullinen rahoitus.

STANLEY ASSURE™ kokonaisratkaisun järjestelmätoimitus sisältää laitteiden ja järjestelmien toimituksen sekä asennus-, käyttöönotto- ja käytönopastustyöt sekä projektijohtopalvelun. Huolto- ja ylläpitopalvelumme ovat avaintekijä STANLEY ASSURE™ kokonaisratkaisussa.

STANLEY ASSURE™ kokonaisratkaisu rakentuu täysin asiakkaan tarpeisiin. Sopimuksella kanssamme asiakkaamme saa täyden hyödyn turvajärjestelmistä ilman laitteiden omistamiseen liittyvää riskiä. Kaikki edut ovat helposti hallittavassa kokonaisuudessa kattaen laitteisto- ja asennuskulut sekä kaikki palvelut, kuten laitteiden huollon ja ylläpidon sekä mahdolliset etäpalvelut.

Miksi valita STANLEY ASSURE™

  • Paras laatu yhdistettynä edullisempiin elinkaarikustannuksiin verrattuna perinteiseen hankintatapaan
  • Arvokasta omaa pääomaa ei investoida arvoltaan alenevaan omaisuuteen, sillä me vastaamme laitteiden toimivuudesta ja kunnosta koko sopimusajan
  • Läpinäkyvyyttä: kaikki kustannukset sisältyvät palvelusopimukseen, ei yllättäviä kustannuksia
  • Laitteet, palvelu sekä rahoitus kaikki yhdeltä palveluntuottajalta
  • Joustavuus sopimuksen sisällön muutoksissa, mikäli asiakkaan tarpeet muuttuvat
  • Laaja valikoima etäpalveluita lisättävissä optiona

 
Valitsemalla STANLEY ASSURE™ kokonaisratkaisun asiakkaamme valitsee samalla hyötysuhteeltaan tehokkaimman vaihtoehdon.

Kokonaisratkaisu

Kokonaisratkaisu