STANLEY Finland

Johtavaa teknologiaa kameravalvontaan

Kameroiden suorituskyvyltä vaaditaan jatkuvaa kehittymistä. Megapixelit lisääntyvät, kuvatahdit nousevat jatkuvasti, IP kamerat generoivat yhä enemmän tallennettavaa aineistoa ja tallennustilan tarve kasvaa eksponentiaalisesti.

Teknisen kehityksen lisäksi kameravalvontaratkaisun pitää tuottaa myös muita palveluja kuvan tallentamisen ohella, esimerkiksi kuvan analysointia liiketoiminnan tueksi. Saman kohteen livekuvaa ja tallennetta voidaan tarvittaessa katsoa useammassa paikassa – fyysisestä sijainnista riippumatta. Yhä useammin hyödynnetään ulkoista palvelutuottajaa etävalvontaan ja asiakkaat vaativat palvelutoimittajilta entistä parempaa varautumista elinkaaren aikana tapahtuviin muutoksiin. Kameroiden näkyvyys ja niistä tiedottaminen on myös tärkeää, sillä kameroilla on myös rikoksiin ennaltaehkäisevä vaikutus. 

Stanley Security Oy:n kameravalvontaratkaisut kattavat kaikki tarpeet – kattavin järjestelmä-, kamera- ja tallenninvalikoima toimialalla. Stanley Security toimittaa myös valvontapalveluja, jolloin kohteessa on sekä paikallisesti käytettävä kameravalvontajärjestelmä että sen avulla kuvasiirto suoraan turvapalvelukeskukseemme.