STANLEY Security Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivujen toimivuutta.

Käytämme tilastoja markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, kun vastaat kyllä jatkaaksesi. Lue lisää Tietosuoja- ja evästekäytännöstämme täältä

Ei Kyllä
Performance In Action™

Ovipuhelinjärjestelmät

Ovi-, hätä- ja sellipuhelinjärjestelmät ovat suunniteltu kriittisen viestinnän tarpeisiin. Järjestelmät tarjoavat korkeaa turvallisuustasoa käyttäjilleen ja palvelevat akuuttien tilanteiden nopeassa käsittelyssä ja tilanteiden vaatimassa toiminnassa. Tehokas ja joustava järjestelmä tarjoaa laajat sovellusmahdollisuudet. Järjestelmä on yksinkertaisimmillaan heti käyttövalmis, mutta on räätälöitävissä lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin äänen välittämisessä.

Stanley Security Oy on turvaviestinnän asiantuntija. Stanley Security Oy on myös Hansel Oy:n sopimustoimittaja vuosille 2012 – 2016. Valtionhallinnon yksiköt, kuten ministeriö, niiden alaiset valtion virastot ja laitokset, valtion liikelaitokset ja eräät muut valtionhallinnon hankintayksiköt sekä Suomessa toimivat Euroopan unionin erillisvirastot, voivat tilata suoraan Stanley Security Oy:ltä sellipuhelinjärjestelmiä sekä sellipuhelinjärjestelmistä koostuvia turvallisuustekniikan kokonaisuuksia.

Esimerkiksi virastoissa, laitoksissa, sairaaloissa, hoitokodeissa sekä sosiaalitoimen toimipisteissä hätäviestinnän turvaaminen on välttämätöntä. Henkilöi­hin ja materiaaliin kohdistuvan väkivallan estäminen sekä vierailijoiden ja vartijoiden liikkumisen turvaaminen on taattava.

Stanley Security Oy:n edustamat edistykselliset hätä- ja sellipuhelinjärjestelmät ovat integroitavissa yleiskuulutus- ja pu­helinjärjestelmiin, radiopuhelimiin, portti- ja ovipuhelimiin. Ne ovat myös liitettävissä osaksi toimitilojen kokonaisuudesta huolehtivia kameravalvonta- ja kulunhallintajärjestelmiä. Esimerkiksi sellipuhelinjärjestelmät soveltuvat hyvin myös portti- ja ovipuhelinyhteyksien hoitamiseen.