STANLEY Security Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivujen toimivuutta.

Käytämme tilastoja markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, kun vastaat kyllä jatkaaksesi. Lue lisää Tietosuoja- ja evästekäytännöstämme täältä

Ei Kyllä
Performance In Action™

Rikosilmoitinjärjestelmä

Stanley Security Oy:n rikosilmoitin- / murtoilmaisujärjestelmä tarjoaa käyttöösi kokonaisvaltaisen turva- ja valvontajärjestelmän, joka vähentää kohteen riskiä joutua ulkopuolisen ilkivallan tai rikollisen toiminnan kohteeksi. Rikosilmoitinjärjestelmä lisää merkittävästi kohteeseen yrittävien kiinnijäämisriskiä ja luo näin ennalta ehkäisevän vaikutuksen.

Erheellisten hälytysten välttäminen ja eliminointi ovat rikosilmoitinjärjestelmissä oleellisen tärkeitä asioita. Järjestelmän luonne vaatii laitteistoilta moitteetonta ja luotettavaa toimintaa. Käytämme rikosilmoitinjärjestelmissämme markkinoiden parhaita ja testattuja tuotteita.

Toimittamamme rikosilmoitinjärjestelmät ja palvelut sopivat eri kokoisiin ja turvallisuustasoltaan erittäin vaativiinkin kohteisiin. Tuote- ja palveluvalikoimastamme löytyy sopiva murtosuojausratkaisu kaikkiin kohteisiin.