Aluevalvonta

STANLEY Security Oy vastaa tarpeeseen suojella infrastruktuuria ja kriittisiä toimintaympäristöjä. Ratkaisussamme on tärkeää älykäs kohteen paikallistaminen ja seuranta huipputekniikkan avulla. Mahdollistamme valvonnan automatisoinnin ja ennalta ehkäisevän kohteiden turvaamisprosessin.

Maatutkajärjestelmät

Maatutka edustaa teknologiaa, jonka avulla on mahdollista valvoa isoja ja pieniä kohteita. Laitteisto valvoo tehokkaasti alueita ja ilmoittaa automaattisesti liikkeistä alueella. SpotterRF tutkat ovat suunniteltu valvomaan teollisuuskohteita, varastoalueita, viranomaiskohteita, vesistöjä ja rannikkoalueita.

Järjestelmä näyttää karttapohjalla kohteen liikehdinnät ja hälyttää kohteen saapuessa valvonta-alueelle. Tutka ohjaa kamerat kuvaamaan kohdetta, jonka ansiosta saadaan välitön kuvahavainto. Tutka myös ohjaa kameroita tehokkaasti ja tämän ominaisuuden seurauksena kartalla olevat kohteet ovat seurannassa.

Maatutkaan voidaan asettaa useita erilaisia hälytysalueita ja hälytysominaisuuksia. Tutka toimii maastossa, kaupungissa ja merellä. Käyttöönotto on helppoa ja tämä onkin täydellinen valvontatekniikka, niin pieniin kuin isoihinkin tarpeisiin. Laitteisto ei anna vääriä hälytyksiä kohteessa olevista liikkuvista objekteista kuten puista ja pensaista. Tutkasta on saatavana eri malleja, niin aitavalvontatarpeisiin kuin alue- ja merivalvontaan.

STANLEY Securityllä on laaja kokemus eri maatutkajäjestelmien toimituksista. Edustamamme maatutkajärjestelmä on maailmanlaajuisesti yksi suosituimmista. Tutkatekniikka on tullut jäädäkseen ja se tulee korvaamaan osittain tai kokonaan perinteiset aluevavontaratkaisut.

 

Dronen havaitsemisjärjestelmä

STANLEY Securityn edustama dronen havaitsemisjärjestelmä on kehitetty tunnistamaan pienlennokkien aiheuttamat uhat ja vaaratilanteet. Tutkajärjestelmä kykenee havaitsemaan manuaalisesti ohjatut sekä GPS-signaalin perusteella ohjautuvat pienlennokit laajalla 3D kattavuudella. Järjestelmä on markkinoiden monipuolisimpia, koska se voidaan rakentaa liikuteltavaksi tai kiinteäksi laitteistoksi.

Tutka havaitsee pienlennokit eli dronet vaakasuunnassa yhden kilometrin levyiseltä alueelta ja korkeussuunnassa maksimissaan viidensadan metrin matkalta. Tutkaohjelmaan voidaan määrittää suodatinasetuksia, joiden ansiosta linnut eivät aiheuta havaintoja. Järjestelmä tuottaa käyttäjälleen 3D tasoisen kuvan, josta käy ilmi lennokin sijainti joka suunnassa. Tutkahavainnon lisäksi järjestelmä tuottaa valvontakamerakuvan lentävästä kohteesta.