Kameravalvonta

Toimitamme kameravalvontaratkaisuja, joiden suunnittelu, asennus, tuki, valvonta ja integrointi toteutetaan asiakkaan erityistarpeiden mukaisesti.

Asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt kamerapalvelut ovat tärkeä osa STANLEY Securityn liiketoimintaa. Toimittajien innovatiivisella tekniikalla, yhdessä osaamisemme ja kokemuksemme kanssa, kehitämme ja suunnittelemme räätälöityjä kamervalvontaratkaisuja tarpeidesi mukaan.

Teknisen kehityksen lisäksi kameravalvontaratkaisun pitää tuottaa myös muita palveluja kuvan tallentamisen ohella, esimerkiksi kuvan analysointia liiketoiminnan tueksi. Saman kohteen livekuvaa ja tallennetta voidaan tarvittaessa katsoa useammassa paikassa – fyysisestä sijainnista riippumatta. Yhä useammin hyödynnetään ulkoista palvelutuottajaa etävalvontaan ja asiakkaat vaativat palvelutoimittajilta entistä parempaa varautumista elinkaaren aikana tapahtuviin muutoksiin. Kameroiden näkyvyys ja niistä tiedottaminen on myös tärkeää, sillä kameroilla on myös rikoksiin ennaltaehkäisevä vaikutus. 

STANLEY Security Oy:n kameravalvontaratkaisut kattavat kaikki tarpeet – kattavin järjestelmä-, kamera- ja tallenninvalikoima toimialalla. STANLEY Security toimittaa myös valvontapalveluja, jolloin kohteessa on sekä paikallisesti käytettävä kameravalvontajärjestelmä että sen avulla kuvasiirto suoraan turvapalvelukeskukseemme.

Kameravalvontaopas

Turva-alan yrittäjät ry on julkaissut Kameravalvontaoppaan, joka on luettavissa ja ladattavissa tästä. Tämän oppaan tarkoitus on kehittää kameravalvonnan ohjeistusta ja samalla opastaa yksityistä turva-alaa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Opas on tehty yhteistyössä Turva-alan yrittäjien ja alalla toimivien yritysten kanssa. STANLEY Security Oy on myös ollut aktiivisesti mukana oppaan tekemisessä.

 

STANLEY Heat

STANLEY Heat on lämpötilojen valvontaan suunniteltu palvelu, joka perustuu tarkkaan mittaavaan lämpökameratekniikkaan ja kattaviin valvontapalveluihin. 

Tutustu tästä STANLEY Heat ratkaisuun.