Kameravalvonta

Toimitamme kameravalvontaratkaisuja, joiden suunnittelu, asennus, tuki, valvonta ja integrointi toteutetaan asiakkaan erityistarpeiden mukaisesti.

Autamme turvaamaan liiketoimintaasi

Asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt kamerapalvelut ovat tärkeä osa STANLEY Securityn liiketoimintaa. Toimittajien innovatiivisella tekniikalla, yhdessä osaamisemme ja kokemuksemme kanssa, kehitämme ja suunnittelemme räätälöityjä kamervalvontaratkaisuja tarpeidesi mukaan.

Teknisen kehityksen lisäksi kameravalvontaratkaisun pitää tuottaa myös muita palveluja kuvan tallentamisen ohella, esimerkiksi kuvan analysointia liiketoiminnan tueksi. Saman kohteen livekuvaa ja tallennetta voidaan tarvittaessa katsoa useammassa paikassa – fyysisestä sijainnista riippumatta. Yhä useammin hyödynnetään ulkoista palvelutuottajaa etävalvontaan ja asiakkaat vaativat palvelutoimittajilta entistä parempaa varautumista elinkaaren aikana tapahtuviin muutoksiin. Kameroiden näkyvyys ja niistä tiedottaminen on myös tärkeää, sillä kameroilla on myös rikoksiin ennaltaehkäisevä vaikutus. 

Oikean kameralvontajärjestelmän valitseminen yrityksellesi voi olla haastavaa jos et tiedä mitä etsiä. Mutta tässä asiassa STANLEY Securityn asiantuntijamme voivat auttaa. Perinteisestä paikallisesta kameravalvonnasta IP-järjestelmiin ja pilvipohjaisiin tallennusvaihtoehtoihin STANLEY Security voi suunnitella, asentaa, huoltaa ja valvoa tarpeisiisi sopivan kameravalvontaratkaisun.

Tekniikka myös kehittyy jatkuvasti kameravalvonnassa, minkä vuoksi uusia ja parempia tuotteita tulee vähän väliä markkinoille. Tuotetiimimme pyrkivät koko ajan kehittämään ja toteuttamaan uusia ja ammattimaisia ​​ratkaisuja, jotta asiakkaamme voivat aina olla varmoja siitä, että olemme heille luotettava ja edistyksellinen turvallisuuskumppani.

STANLEY Security Oy:n kameravalvontaratkaisut kattavat kaikki tarpeet – kattavin järjestelmä-, kamera- ja tallenninvalikoima toimialalla. STANLEY Security toimittaa myös valvontapalveluja, jolloin kohteessa on sekä paikallisesti käytettävä kameravalvontajärjestelmä että sen avulla kuvasiirto suoraan turvapalvelukeskukseemme.

Kameravalvontaopas

Turva-alan yrittäjät ry on julkaissut Kameravalvontaoppaan, joka on luettavissa ja ladattavissa tästä. Tämän oppaan tarkoitus on kehittää kameravalvonnan ohjeistusta ja samalla opastaa yksityistä turva-alaa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Opas on tehty yhteistyössä Turva-alan yrittäjien ja alalla toimivien yritysten kanssa. STANLEY Security Oy on myös ollut aktiivisesti mukana oppaan tekemisessä.

 

Mitä me tarjoamme?

  • Uusimmat ja älykkäimmät järjestelmät markkinoilla
  • Laaja valikoima kameramalleja jokaiseen tarpeeseen
  • Paikalliset palvelimet tai pilvipohjaiset vaihtoehdot
  • Hosted- ja SaaS -palvelut
  • Etävalvontapalvelut
  • Reaaliaikainen videovalvonta mobiilisovelluksen kautta
  • Intergointi murtosuojaan ja kulunvavontaan