Smart Key for Timecon®

Ratkaisu avaimettomaan kulunhallintaan

Älykästä kulunhallintaa ilman erillisiä tunnisteita 

Smart Key for Timecon® on uusi ratkaisu avaimettomaan kulkemiseen. Smart Key:n avulla nykyinen mekaaninen ja sähköinen lukko muuttuu älykkääksi lukoksi, joka voidaan avata käyttäjän omalla mobiililaitteella. Perinteinen avainten kantaminen jää historiaan, sillä ovet avataan käyttäjän omalla mobiililaitteella ja oikeuksien hallinnointi tehdään suoraan Timecon®22 –järjestelmästä.

Smart Key for Timecon® kulkuoikeuksien hallinta tapahtuu Timecon® ASP-palvelussa, johon käyttäjän puhelin ottaa yhteyttä ja hakee aina tapahtumakohtaisen kulkuoikeuden. Oven avaukseen käytettävä digitaalinen avain on aina vaihtuva ja kertakäyttöinen, mikä takaa korkean turvatason. Timecon® ASP-palvelua hallinnoi kulkuoikeuksista vastaava henkilö tai se voi olla liitettynä ASP pääkäyttöpalveluun. Kulkuoikeudet ja muutokset varmistetaan jokaisessa oven avauksessa Timecon® kulunvalvontajärjestelmästä.

Kulunvalvonnan hallinta muuttuu tehokkaaksi, kun kulkuoikeuksia voidaan hallita joustavasti ja nopeasti eikä erillisiä avaimia tarvitse jakaa käyttäjille. Smart Key for Timecon® tuo avaimettoman kulunhallinnan kaikille oville, helposti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää Smart Key for Timecon® -esitteestä.