Timecon® tuoteperhe

Stanley Security Oy:n Timecon® tuoteperheeseen kuuluvat Timecon® 22 ja Timecon® GMS ratkaisut.

Huom!

Kaikkia työsuhteita koskeva työaikalainsäädäntö uudistuu vuoden 2020 alusta. Uuden työelämän suurta murrosta paremmin huomioonottavalla säädännöllä mahdollistetaan joustavat työaikajärjestelyt ja otetaan paremmin huomioon perinteisesti epätyypillisiksi katsotut työn teon muodot. Samalla helpotetaan työn ja yksityiselämän yhteensovittamista.

Lue Timeconin käytöstä 01.01.2020 työaikalainsäädäntömuutoksen jälkeen

TIMECON® 22 - suomalaista osaamista

Suomessa suunniteltu ja valmisetettu Timecon® 22 on nykyaikainen, jatkuvasti kehittyvä kustannustehokas järjestelmä, joka huolehtii mm. kulunvalvonnasta, työajanseurannasta, ruokailuseurannasta, työvaiheseurannasta, projektiseurannasta sekä puhelinvaihteen tietopalvelusta. Järjestelmä palvelee niin turvallisuuden, hallinnon, tuotannon kuin asiakaspalvelunkin tarpeita. Timecon® 22 mahdollistaa myös integroinnin palkkahallinta- ja HR-järjestelmiin.

Timecon® GMS

Timecon® GMS on ensiluokkainen kulunvalvonnan ja rikosilmoitinjärjestelmän yhdistävä turvallisuusjärjestelmä, joka mahdollistaa kulunvalvonnan ohella tehokkaan hälytysten valvonnan ja käsittelyn. Timecon® GMS sopii keskitettyyn turvallisuuden hallintaan toimitiloihin, joissa kulunvalvonnalta odotetaan saumatonta yhteistoimintaa rikosilmoittimien kanssa. Järjestelmään voidaan integroida kulunvalvonta, rikosilmoitinjärjestelmät, kameravalvonta sekä mm. graafiset kohdekartat.

Timecon® 22 ja Timecon® GMS yhdessä

Timecon® 22 ja Timecon® GMS järjestelemät ovat integroitavissa yhteen, jolloin saadaan hyödynnettyä markkinoiden parhaiden kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmien kattavat ominaisuudet.