Paloturva ja äänievakuointi

Paloturvallisuusasioissa ennakointi on aina eduksi. Palveluntarjoajana huolehdimme asiakkaan puolesta paloturvallisuuden ylläpidosta ja valvonnasta vuorokauden jokaisena tuntina, vuoden jokaisena päivänä. Asiakkaan toimintaympäristö on turvattu, ja hän voi keskittää voimavaransa häiriöittä ydintoimintaansa.

STANLEY Paloturva

STANLEY Paloturva on paloilmoitin-, äänievakuointi-, turvavalaistus-, sekä savunpoistojärjestelmiin, ja järjestelmiin liittyviin monipuolisiin palveluihin perustuva innovatiivinen kokonaispalveluratkaisu. Palvelukokonaisuutemme huolehtii lakien ja asetusten vaatimista toimenpiteistä tavoitteena paloriskien pienentäminen, turvallisen työympäristön takaaminen, erheellisten hälytysten vähentäminen, sekä kustannussäästöjen aikaansaaminen.

Yrityskohtaiseen paloturvallisuuteen liittyvät seikat ovat usein hyvin yksilöllisiä - joskus jopa ainutlaatuisia. Siksi järjestelmistä ja paloturvapalveluista rakennetaan aina kunkin asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuva ratkaisu.

Palveluvalikoimamme kattavat järjestelmäsuunnittelun, laadukkaat laitteet, asennuksen, huollon ja ylläpidon, sekä valvontapalvelut.

Kaikki palvelumme on mahdollista paketoida kattavaksi Stanley ASSURE – palveluratkaisuksi.


 

Paloilmoitinjärjestelmät

Korkealaatuiset Panasonic -paloilmoitinjärjestelmät

Paloilmoitinjärjestelmän tärkein tehtävä on ympäristöstä riippumatta havaita palo ajoissa, jotta palon aiheuttamat vahingot pysyisivät minimissä. Järjestelmämme ovat älykäitä, interaktiivisia ja itseään analysoivia osoitteellisia paloilmoitinjärjestelmiä.

Järjestelmän ilmaisimet ovat interaktiivisia ja ympäristön muutoksiin sopeutuvia. Järjestelmän algoritmeihin eli palomalleihin perustuva älykkyys estää erheellisten hälytysten aiheutumisen. Paloilmoitinjärjestelmän sydän on paloilmoitinkeskus. Järjestelmävalikoimastamme löydätte kustannustehokkaan paloilmoitinkeskuksen kaikenkokoisiin uudis-, sekä saneerauskohteisiin. Laitteistovalikoimamme pitävät sisällään myös hankalien ja vaativien kohteiden suojaukseen tarkoitetut erikoisilmaisimet.

 

Äänievakuointijärjestelmät

Ensiluokkaiset Bosch -äänievakuointijärjestelmät

Äänievakuointijärjestelmä tuottaa rakennukseen käsikäyttöisesti tai automaattisesti (esimerkiksi paloilmoitinjärjestelmän ohjaamana) halutut hälytyssignaalit, sekä kuulutukset. Äänievakuointijärjestelmää voidaan myös käyttää normaalitilanteessa muunmuassa taustamusiikin-, mainosten, sekä yleisten kuulutusten välittämiseen kiinteistöön.

Äänievakuointijärjestelmien valikoimastamme löydätte oikeanlaisen järjestelmän erittäin pienistä kohteista suurin kohteisiin.

STANLEY Security Oy:n myynti-, asennus- ja huoltohenkilöstö on koulutettu suunnittelemaan, asentamaan ja huoltamaan äänievakuointijärjestelmiä. STANLEY Security Oy:n korkealuokkainen palveluosaaminen yhdistettynä STANLEY Securityn edustamiin paloilmoitinjärjestelmiin sekä äänievakuointijärjestelmiin tuovat asiakkaidemme palo- ja pelastusturvallisuuden huippukorkealle tasolle.